İSMAİL ELİBOL, “ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İsmail Elibol, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. yıldönümü 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İsmail Elibol, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Yüce Önderimiz Atatürk'ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 76. yıldönümünde özlem, saygı ve rahmetle anıyoruz. Ulu Önderimizin emanetlerine her zaman sahip çıkarak, gösterdiği hedeflere ulaşmak için mücadelemiz sürecektir.
Büyük bir komutan olarak milletimizle birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştıran Atatürk, büyük bir devlet adamı ve lider olarak da, evrensel değerleri benimsemiş, millet egemenliğine dayanan, itibarlı ve güçlü bir devlet, üreten ve geleceğe güvenle bakan bir toplum oluşturmayı amaçlamıştır. Türk ulusu, dün olduğu gibi günümüzde de yüreğinde taşıdığı ve hiçbir zaman ölmeyecek olan Atatürk sevgisiyle, çağdaş dünyanın benimsediği değerlere ve Cumhuriyetine olan ulvi bağlılığı ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda ilerlemektedir. Atatürk'ün bizlere verdiği tarihi görev; Anayasamızda da ifadesini bulan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni sonsuza kadar kollamak ve yaşatmak görevidir. Atamızı andığımız bugünde, O’nun ilkeleriyle gösterdiği hedefe doğru Türk Milleti’nin ve Türk vatanının Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma ve yüceltme azim ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti, gelecek nesillere taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle ölümünün 76. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’le birlikte vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi