İŞKUR Kadın Kültür Evlerinde Eğitimler Verecek

Vali Gökmen Çiçek başkanlığında İŞKUR İl Müdürlüğü ile İlçe Kaymakamları arasında İş Kulübü Protokolü imzalandı.

Kadınların kişisel farkındalığını artırarak mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve geleceğe özgüvenle bakmalarını kolaylaştırmak amacıyla imzalanan protokol ile ilk etapta 12 Kadın Kültür Evi’nde 200 kadına çeşitli eğitimler verilmesi planlanıyor.

İş Kulübü Protokolü ile birlikte katılımcı kadınlara İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları tarafından; İş gücü piyasası, kariyer planlama, iş arama becerileri, öz geçmiş oluşturma, mülakat, kurum faaliyetleri, iletişim teknikleri, beden dili ve imaj yönetimi konularında eğitimler verilecek.

Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar Demektir

Eğitimlerin başta kadınlar olmak üzere ilin gelişiminde de oldukça etkili olacağına değinen Vali Gökmen Çiçek “ Kadın eli değen her şey güzelleşiyor. Güçlü kadınlar, güçlü yarınlar demektir. Kadınlarımız geliştikçe Afyon gelişiyor, değişiyor. Bugün burada imzalanan protokolle hayallerine bir adım daha yaklaşan kadınlarımıza eğitim ile destek olacağız. Tüm ilçelerimizde Kadın Kültür Evleri’nde verilecek olan bu eğitimlere kadınlarımızın ilgi göstereceğine inanıyorum. Tüm kadınlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Toplantıda 12 İlçe adına Kaymakamlar sırayla protokol imzaladı.

Toplantıya Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Vali Yardımcıları Nurullah Kaya, Mehmet Boztepe, Kaymakamlar ve İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya katıldı.

Editör: Haber Merkezi