İŞADAMLARINDAN HEDİYEM KUR'AN OLSUN PROJESİNE DESTEK

                Türkiye Diyanet Vakfı'nın “Hediyem Kur’an Olsun” Projesi çerçevesinde, Afyonkarahisar Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan "Haydi Afyon Hedef 60 Bin Kur'an-ı Kerim" kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.
 
                Afyonkarahisarlı işadamları Naim Kahvecioğlu 2 bin 500 adet, Serkan Ceylan ise 2 bin adet Kur'an-ı Kerim'le kampanyaya destek verdi. Kampanyaya, İl Müftülüğü tarafından Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Kocatepe Şubesi'nde açılan hesaba para yatırarak destek veren işadamları, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı da makamında ayrı ayrı ziyaret etti.
 
                Kampanyayı duydukları anda büyük heyecan yaşadıklarını ifade eden işadamları; Naim Kahvecioğlu ve Serkan Ceylan, "Ne üzücüdür ki bu kampanyayla hayatlarında bir kez olsun bile kutsal kitabımızın basılı haline dokunamamış olan Müslüman kardeşlerimizin olduğunu öğrendik. Bizler de kardeşlerimizin Kur'an- Kerim'e olan hasretlerini gidermek adına başlatılan bu kampanyaya destek vererek bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Bu hayırlı projede ilimiz adına öncülük eden Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a müteşekkiriz. İnşallah tüm Afyonkarahisar halkı destek verir ve kampanya için hedeflenen sayıya ulaşılır" dedi.
 
                Kampanyaya desteklerinden dolayı işadamlarına teşekkür eden ve bu desteklerinin örnek olmasını dileyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bir Kur-an'ı Kerim bedelinin 12 TL olduğunu hatırlatarak, isteyen herkesin Afyonkarahisar Müftülüğü tarafından Vakıflar Bankası Afyonkarahisar Kocatepe Şubesinde açılan TÜRKİYE DİYANET VAKFI IBAN: TR 95 0001 5001 5800 73044485 96 nolu hesaba gücü yettiği miktarda para yatırabileceğini söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi