İşadamı Recep Uluçay'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret
Şuhut ilçemizde ‘Danet’ markasıyla et ve et ürünlerinin üretimini yapan ve Türkiye geneline pazarlayan işadamı Recep Uluçay Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında sucuk, pastırma gibi et ürünleri hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Danet Et Ürünleri sahibi Recep Uluçay “Danet olarak et ve et ürünleri üretimi konusunda önemli bir yere sahibiz. Ürettiğimiz ürünler ülke genelinde ve hatta yurtdışında büyük ilgi görmektedir. Tamamen steril ortamlarda, islami kurallara uygun, temiz ve güvenilir ürünler üretmekteyiz. Yaptığımız bu işi daha da büyütüp ilimize daha çok kazanımlar sağlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda işlerimizi büyütme konusunda Afyonkarahisar merkezinde bir yere ihtiyacımız var. Bunun için üretenin yanında olan sayın Valimizden destek almaya geldim. Sayın Valimize bizleri makamında kabul etme nezaketini göstermelerinden dolayı teşekkür ediyorum. İşadamlarına ve yatırımcılara verdiği desteklerden dolayı ayrıca kendisine şükranlarımı sunuyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Balkanlıoğlu ilimizde yatırım yapan herkese Valilik kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu ifade ederek, Valiler görevi itibariyle bir ilin mülki idarecisidir. Eğitimden, sağlığa, çevreden, tarıma hemen her konuda idarecilik yapmaktadır. Fakat son dönemlerde sosyal devlet anlayışının benimsenmesiyle birçok sosyal çalışmalarda görev alanımıza girmektedir. Bunlardan biri de işadamları, müteşebbisler ve yatırımcılara yardımcı olmaktadır. Bu anlamda işlerini büyütmek, istihdamı artırmak ve bunun sonucunda da Afyonkarahisar’ımıza ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak isteyen Danet’in sahibi Recep Uluçay’a Afyonkarahisar Valiliği olarak her türlü destekte bulunmak bizim görevimizdir. Bundan dolayı Recep Bey’e çalışmalarındaki başarısının devamını diler, Yüce Allah’tan kendisine bol kazanç vermesini temenni ederim. Dedi.
Editör: Haber Merkezi