İŞ KADINLARI DERNEĞİ'NDEN ZİYARET

          Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği Yönetimini makamında kabul etti.
          Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği Başkanı Tülin Helvacıoğlu başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Başkan Yardımcısı Samiye Hancıoğlu ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette dernekle ilgili olarak Başkan Çoban'a bilgi veren Dernek Başkanı Tülin Helvacıoğlu, Afyonkarahisar'da kadın istihdamına yönelik kurulan ilk dernek olduklarını söyledi.
          Kadınları, gençleri ve dezavantajlı grupları iş dünyasına kazandırarak, girişimcilik bilincini aşılamayı ve özellikle kadınların istihdamını arttırmayı amaçladıklarını kaydeden Helvacıoğlu, "Dernek olarak her kesimden çalışan ve girişimci olmak isteyen kadınlara yol gösterici faaliyetlerde bulunmayı ve kayıt dışı istihdamı azaltmayı hedefliyoruz. Ayrıca çalışmalarımızı ulusal ve uluslararası projeler temelinde yürütmeyi, sürdürülebilir ve ölçülebilir kılmayı istiyoruz. Bunun için belediyemizin desteğini bekliyor ve projelerimizde paydaş olarak görmek istiyoruz" dedi.
          İş hayatında kadınların istihdamının önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise bu amaçla kurulan Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği'ne başarılar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi