İnternet Medyası Vali Gökmen Çiçek’i Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği, İnternet Habercileri Derneği ve İnternet Medya Birliği üyeleri, Vali Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. Ziyarette internet medyasının genel durumu ve Afyonkarahisar ile ilgili projeler konuşuldu.

Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan, internet medyası olarak yaşadıkları sıkıntıları ve Vali Gökmen Çiçek’ten taleplerini sıraladı. İnternet medyasında bu işi hakkıyla yapan kişilerin yer almasını ve bu kişileri belirlemek adına da bir Etik Kurulu oluşturulmasını istedi.

İnternet Habercileri Derneği Başkanı İsmail Ögeday ve İnternet Medya Birliği üyeleri adına Soner Gürsan da söz aldı. İnternet haberciliğinin gelişmesi ile herkesin bu alanda etkili olmaya başladığını ve bu alanda yaşanan sıkıntının giderilmesi noktasında Vali Gökmen Çiçek’e bilgiler vererek, destek istediler.

Kendisine iletilen talepleri ve sıkıntıları dinleyen Vali Gökmen Çiçek, basında ve internet medyasında yaşanan sıkıntıların birlik ve beraberlik içerisinde her kesimin görüşlerinin alındığı ortak bir akılla çözülebileceğini belirterek, önemli olanın Afyonkarahisar’ın faydasına olacak bir sonuca varılması olduğunu söyledi.

Basının önemli bir gücünün ve kamusal bir görevinin olduğunu hatırlatan Vali Gökmen Çiçek, bu gücün kötü yönde değil, şehrin faydasına olacak işlerde ve Afyonkarahisar’ın medya da hak ettiği şekilde en doğru haliyle yer alması yönünde kullanılması gerektiğini ifade etti.

Vali Gökmen Çiçek ziyaretleri nedeniyle dernek üyelerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi