İnternet Medya Birliği Yeni Başkanı Soner Gürsan

Afyonkarahisar İnternet Medya Birliği’nde başkanlık değişimi gerçekleşti.

İnternet Medya Birliği dönem başkanlığını yürüten Saadettin Ulusoy iş yoğunluğu sebebiyle başkanlık görevinden ayrılmayı talep etmiş, İnternet Medya Birliği kararları neticesinde ise birlik üyeliğinden de ayrılmıştır.

Birlik üyeleri tarafından yapılan seçimlerde ise üyelerin tam desteğini alan Soner Gürsan İnternet Medya Birliği Başkanlığı görevine seçilmiştir.

Gürsan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise: “Değerli kamuoyu 2019 yılında kurmuş olduğumuz İnternet Medya Birliği emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Amacımız internet medyası üzerinden ekmeğini kazanan tüm üyelerin yanında olmaktır. Kapımız tüm meslektaşlarımıza açıktır. Biz hiçbir zaman hiçbir kurumun ya da siyasi bir oluşumun yandaşı olmayarak tamamen objektif bir bakış açısıyla mesleğimizi icra etmeye gayret gösteriyoruz. Bu anlayışla da; her kesime ve herkese eşit mesafedeyiz. Beni bu göreve layık gören birlik üyesi tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” ifade etti.

Editör: Haber Merkezi