İnternet Habercileri Dernek tanıtım kartlarını aldı

Afyonkarahisar İnternet Habercileri (AFİHAD) 24 Mayıs Ramazan Önce Afyonkarahisar Öğretmen evinde bir araya geldi.Akşam saat 19:00’da başlayan yemekli toplantı yaklaşık 20:30 a kadar sürdü. Katılımcılar ile birlikte yenilen yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan İnternet Habercileri Dernek Başkanı İsmail Ögeday, yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“ Değerli protokol üyeleri ,gazete ve internet sitesi yöneticilerimiz, basınımızın güzide temsilcileri ,hanımefendiler beyefendiler. Öncelikle davetimize bizleri kırmayarak icabet ettiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

2014 Yılında kurduğumuz kısa adı AFİHAD olan, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği olarak, burada toplanmamızın amacı, hem sizlerle Ramazan ayı öncesinde bir arada olarak kaynaşmak hem de, yaklaşık iki ay önce planladığımız fakat bir türlü hava şartları ve gündemin uygun olmaması nedeni ile erteleyerek, bu zamana gelen değerli üyelerimizin dernek tanıtım kartlarını vermektir.

O nedenle ben sizlere bir kez daha çok teşekkür ediyor tekrar saygılarımı sunuyorum” Dedi. Ardın Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı kısa bir konuşma yaparak şu ifadeleri kullandı.

“ Değerli arkadaşlar ve basın mensuplarımız, malumunuz olduğu üzere artık teknoloji çağındayız İnternet haberciliği bu anlamda sürekli büyümekte. Tabii bunun yanında gazetelerde bu çağa ayak uydurmakta, bu bağlamda da yine tüm gazetelerin basılı medyasının yanında yine dijital platformda bulunan internet siteleri var.

Öncelikle ben buradan İnternet Habercileri Derneğini kutluyorum böyle güzel bir birliktelik sağladığı için. Tebrik ediyorum. Tabi bu sektörde çalışanların işi zor şartlar ,zaman ve ekonomik sıkıntı ister istemez bu mecrada iş yapmak kolay değil.Geçtiğimiz yıl Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş çoğu konuşmasında internet mecrasına da resmi ilan verilmesi hususunu dile getirmiş ve bu mecrada şartlara haiz olan, yada şartları yerine getirenleri de basın kanunu kapsamına alınması konusunu dile getirmişti.

Tabii Malum Ülkemizde yaşanan birtakım olumsuz olaylar nedeni ile bu girişim sonuca ulaşamadı. Ama öyle ümit ediyorum ki internet medyası da, bu haklardan kısa zaman içerisinde zamanı geldiğinde faydalanacaktır. Ben buradan sizlere çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum “ Dedi. Cemil Paslı’nın konuşmasının ardından, Dernek tanıtım kartları basılan üyelerin kartlarının dağıtımına geçildi.

Kartları basılan üyelerin kartları tek tek kendilerine takdim edildi. Programa İnternet medyası haber sitesi sahipleri, gazete sahipleri,radyo sahipleri, basın mensupları ve köşe yazarları katıldı.

Editör: Haber Merkezi