İNSANAD’la “Bir Çay Bir Sohbet”

İnsana Artı Derneği “Bir Çay, Bir sohbet” programının ikincisini gerçekleştirdi. Faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren dernek yeni geliştirdikleri tea&talk formatındaki Bir Çay Bir Sohbet programında bu ay AKÜ Öğretim Görevlisi Türker Göksel konuk oldu. Program başında kısa bir konuşma yapan dernek Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tugan; “İNSANAD olarak kişisel ve sosyal gelişim amaçlı çalışmalarımızı en iyi programlarla sürdürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, Ekim ayı Bir Çay Bir Sohbet programında AKÜ’nün sevilen hocalarından Öğretim Görevlisi Türker Göksel’i dinleyecek olmamızdan çok memnunuz. Kendisinin paylaşımları bizim için çok değerli olacak. Ayrıca siz değerli katılımcılarımıza da geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bir Çay Bir Sohbet programımızı adım adım geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Tugan’ın giriş konuşmasının ardından konuşmaya başlayan Göksel, İş Yaşamında Etkin Yönetim ve Liderlik konusunda iş hayatında liderlik konusunu ilginç örneklerle ve kendi deneyimleriyle paylaştı. Anılarını da ekleyerek son derece keyifli bir program oldu. Liderlik konusunun sınırlı tanımlarla olamayacağını gösteren Göksel verdiği örneklerle genç katılımcılara yol göstermiş oldu. Paylaşımlarının yanında konukların sorularını da cevaplayan Göksel, bu formatta programlara önem verdiğini, sohbet ortamının konferanslardan daha farklı olduğunu, kendisinin de Bir Çay Bir Sohbet formatını beğendiğini belirtti.

Önemli bilgilerin paylaşıldığı programın ardından günün anısına bir hediye takdim eden İNSANAD Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tugan, “Değerli hocamızın da belirttiği gibi ilimizde eksik olduğunu düşündüğümüz bir formatla bilgi ve deneyimlerin genç arkadaşlarla aktarılmasında rol almak istiyor ve bunu önemsiyoruz, siz gibi deneyimli isimlerin katkısıyla bunu başaracağız. Bu güzel fotoğrafı “Bir Çay Bir Sohbet” anısına sunmak istiyorum.” dedi. Program sponsoru Ofçay’ın Satış Yöneticisi Serdar Aksoy’da Türker Göksel’e çay paketi armağan etti. Programda dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Tür, Dernek Sekreteri Tuğba Ayazoğlu hazır bulundu. Program sonunda Göksel imzalı kitaplarını katılımcılara armağan etti.

Program koordinatörü Tuğba Ayazoğlu, “Bir Çay Bir Sohbet”in, Kasım ayı programının biraz daha farklı olacağını, özellikle üniversite öğrencileri olmak üzere tüm katılımcıları beklediklerini ve kontenjan sınırı olmasından dolayı programı kaçırmamak için katılımcıların www.insanad.org.tr ve sosyal medya hesaplarından program detaylarını takip edebileceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi