İlk Hayırlı Olsun Başkan Mustafa Çöl’den

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, hafta sonu sünnet, mevlit, düğün ve nikâh organizasyonlarına katılarak vatandaşlarımızı en mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor.

Özellikle nikâhlarını Belediye Başkanımızın kıymasını isteyen çiftleri kırmayarak nikâhları kıyan Başkan Çöl, yeni çiftlerimizin mutluluklarına şahitlik ederek ilk hayırlı olsun cümlesini bizzat kendileri söylüyorlar.

Belediye Başkan yardımcımız Mehmet Öztopbaş ile birlikte gittiği organizasyonlarda vatandaşlarımız ile ayaküstü sohbetlerde bulunan Başkan Mustafa Çöl, yediden yetmişe vatandaşlarımızın yanında olduklarının altını çizdi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Göreve geldiğimiz süre boyunca vatandaş odaklı çalışmalarımıza her zaman öncelik verdik. Hoşgeldin bebek projesiyle vatandaşlarımızın dünyaya gelen kıymetli evlatlarının ihtiyaçları olan malzemeleri Sandıklı Belediyesi olarak bizler hediye ediyoruz. Bunun yanı sıra evde bakım projesiyle hemşerilerimize her gün üç çeşit sıcak yemek veriyor, temizlenmesi gereken ihtiyaç sahiplerimizin evlerini temizliyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın her anlarında yanlarında olmaya gayret gösteriyor, her zaman önceliğimiz olduklarını her fırsatta dile getiriyoruz.

Ben bu bağlamda bütün vatandaşlarımıza 7/24 hizmet veren, iyi ve kötü günlerinde yanında olarak onların mutlu bir yaşam geçirmelerini sağlamak için hizmet seferberliğini aralıksız sürdürmeye devam eden bir Belediye olacağız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi