İLERİYİ DÜŞÜNEN KADINLAR, İSTANBUL VE BURSA'DA..
Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Kadınlar İleriyi Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor" projesi kapsamında Geri Dönüşüm Atölyesinde çalışan ev hanımları, İstanbul ve Bursa'da incelemelerde bulundu.
 İstanbul Şile Kadın Toplum Merkezi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSMEK Eğitim Merkezindeki atölyelerini yerinde gören ev hanımları, yapılan çalışmalardan örnek aldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Şile Belediyesi yetkililerince ağırlanan Afyonkarahisar'lı ev hanımlarına atölyelerdeki çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Ev hanımları, inceleme sırasında farklı malzemelerden orijinal ürünler elde edilebileceğini ve ürünlerden aile bütçelerine daha iyi katkılar sağlayabileceklerini gördü. Ev hanımları atölye çalışmalarının yanında İstanbul ve Bursa'nın tarihi ve kültürel mekanlarını da gezme fırsatı buldu.
Atölye ve tarihi mekânların incelenmesinden sonra geziden duydukları memnuniyeti dile getiren hanımlar, ufuklarının açıldığını, Afyonkarahisar 'da da bu tür çalışmaların daha yaygın ve sürekli olarak yapılmasını istediklerini ifade ettiler
Editör: Haber Merkezi