İlçelerde Kadın Kültür Evleri Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Vali Gökmen Çiçek’in tüm ilçelerde aynı anda uygulamaya başlattığı Kadın Kültür Evleri Projesine ilişkin yürütülen çalışmalar hızla devam ediyor.

Kaymakamlar ve Belediyeler Kadın Kültür Evleri projesi için kolları sıvadı. El ele, gönül gönüle yürütülmeye başlayan projede ilçeler yer belirleme ve restorasyon işlemleri için çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Sultandağı ilçesi ise projeyi 40 günde bitireceğiz hedefiyle işe koyuldu. Kaymakam Önder Koç ve Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, yapılan inşa çalışmalarına bizzat katılarak projeye destek oluyor. Projeleri yakından takip eden Vali Gökmen Çiçek, duruma kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından Kaymakam Koç ve Başkan Aldırmaz’ı tebrik eden Vali Çiçek, “Kadın Kültür Evleri kurma çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Biz kültür evini 40 günde bitiririz diyen Sultandağı Belediye Başkanı ve Sultandağı Kaymakamı bizzat inşa çalışmalarına katılarak gece gündüz çalışıyorlar. Her ikisini de tebrik ediyorum. Sanırım yetiştirecekler yetiştirecekler” notunu düştü.

Editör: Haber Merkezi