İL YÖNETİM KURULU BAYAT İLÇESİNDE TOPLANDI
 
Her ay bir ilçede İl Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştiren AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı bu ayki toplantısını Bayat İlçesinde yaptı.
 
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlığında düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısı Bayat İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Cumhuriyet tesislerinde gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bayat İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan, İl Yönetim Kurulu üyelerini ilçelerinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. Bayat’ın sorun ve taleplerini dile getiren İlçe Başkanı Özbakan, Bayat’a yapılan yatırımların her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. Toplantı da belediye çalışmaları hakkında İl Yönetim Kurulu üyelerine bilgiler veren Bayat Belediye Başkanı Kadir Üçer, birçok sorunun çözüme kavuşmasında başta Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu olmak üzere, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Hatice Özkal ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in büyük destekleri olduğunu hatırlattı.
 
YETİMLERLE BİR ARAYA GELDİK
Her ay bir ilçede İl Yönetim Kurulu toplantısını gelenek haline getirdiklerini vurgulayan İl Başkanı Yurdunuseven, Bayat teşkilatının ev sahipliğinde bu ayki toplantılarını birlik ve beraberlik içerisinde yaptıklarını söyledi. İlçe Başkanı Özbakan ve Belediye Başkanı Üçer’e çalışmalarında başarılar dileyen İl Başkanı Yurdunuseven, Bayat’a yapılan ve yapılması planlanan projelere her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Konuşmasında Hatay’ın Reyhanlı ilçesine yaptıkları ziyaretten bahsederek devam eden Yurdunuseven, Reyhanlı’da IHH Koordinasyon merkezini, yetim evlerini, eğitim merkezlerini, ‘Yetim Köyü’ inşaatını ve Boynuyoğun mülteci kampını ziyaret ettiklerini anlattı. Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir devlet, feraset ve cesaret sahibi milletine sahip olduğunu ifade eden Yurdunuseven, Reyhanlı ziyaretinde özellikle Yetimlerle bir araya geldiklerini vurguladı. Konuşmaları ardından Yurdunuseven, teşkilat mensupları ile fikir alış verişinde bulundu. 
 
Editör: Haber Merkezi