İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın'dan Kitap Fuarı'na tam destek

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 4. Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nda açılan stantları ziyaret etti. Yalçın, Kitap Fuarı'nın okuma alışkanlığının kazanılmasında önemli bir rolü olacağına inandığını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile Şube Müdürü Hayati Duman, Afyonkarahisar Valiliği himayesinde, Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleri ile açılan 4. Afyonkanahisar Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Stantları tek tek inceleyen Yalçın, öğrencilerle de bir araya geldi.

“BÜYÜK KATKISI OLACAK”

Fuar hakkında açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, "4'üncüsü düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarı'nın ilimiz için hayırlı ve faydalı bir Fuar olduğunu görüyoruz. Öğrencilerimiz de rağbet ediyor. Okumak bizim hayatımız olmalı. İnsanlarımızın okumaya yönelmesi amaçlanıyor. Bunun için bu zahmetlere katlanılıyor, çabalar gösteriliyor. Hedefimiz okuyan toplum, okuyan nesil ortaya çıkarmak. 4'üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı'nın bu konuda büyük katkısı olacağına inanıyorum. Fuarı düzenleyen AS Fuarcılık ekibine, buraya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİ FUAR’DA

Öte yandan 4. Afyonkarahisar Kitap Fuarını; Sahipata, İsmailköy, Salar Beldesi Fatih, Sarıkız, Altınoluk Metin Yurter Kız ve Sabire Şehitoğlu Kız Kur’an kurslarında hafızlık yapmakta olan öğrenciler ziyaret etti.

Öğrenciler, Yazar Şule Kala'nın imza ve söyleşisine katılarak, kitap standlarını gezmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar Valiliği'nin hediye ettiği kitap çeklerinden beğendikleri kitapları aldılar. Fuarı tertip eden ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi