İl Kültür Turizm'den teşekkür ziyareti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ile Kültür ve Turizm Müdürü'ne bağlı kurum müdürlerini makamında kabul etti.

31 Mart'ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Kültür ve Turizm Müdürü'ne bağlı kurum müdürleri ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.

Görev yaptığı iki dönemde Afyonkarahisar'a hizmetlerinden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür eden Kültür ve Turizm Müdürü Tanır, Afyonkarahisar Belediyesi'nin yaptığı restorasyonlarla birçok tarihi yapıyı ilimiz turizmine kazandırdığını söyledi. Başkan Çoban'ın şehre yerli ya da yabancı turist çekilmesi noktasında yoğun çaba harcadığını belirten Tanır, bu doğrultuda Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan Dünya Motokros Şampiyonasının çok etkili sonuçları olduğunu ifade etti.

Ziyarette ayrıca, Gedik Ahmet Paşa Kütüphanesi Millet Kıraathanesi'nde vatandaşlara çay, kahve, çorba ve kek-börek ikramında bulunması noktasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır arasında protokol imzalandı. Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ziyaret anısına Başkan Burhanettin Çoban'a el işlemeli bir seccade hediye etti.

Editör: Haber Merkezi