İl Jandarma Komutanı Kırgel’den Tebrik Ziyareti

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Kırgel, Serteser’i 4 dönem üst üste ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi dolayısıyla tebrik etti; Serteser’in başarılarının devamını diledi.

Serteser, ziyaret dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel’e teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

İş insanları Gazi Özcan ve Serhat Çelik, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Özcan ve Çelik, üst üste 4’üncü dönem ATSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Serteser’i tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Serteser, Özcan ve Çelik’e teşekkür etti.

Serteser ve Çelikten’e Tebrik Ziyareti

Afyonkarahisar'da mobilyacılık sektöründe iştigal eden iş insanları İlyas Okyar ve Yusuf Yavuz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’i ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Serteser ve Çelikten, Okyar ve Yavuz’a teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

İş insanları Barış Tataroğlu ve Mehmet Ekmekçi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Tataroğlu ve Ekmekçi, üst üste 4’üncü dönem ATSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Serteser’i tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Serteser, Tataroğlu ve Ekmekçi’ye teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi