İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel İlimize Veda Etti.

2.5 yıldır ilimizde görev yapan ve son kararnamesi ile bolu iline atanan İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel onuruna verilen veda yemeğinin ardından ilimizden ayrıldı.
 
İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel onuruna verilen veda yemeğine Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Adalet Komisyonu Başkanı Hayati Karaaslan, Vali Yardımcıları Ahmet Ali Barış, Dr. Adem Uslu ve Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Orhan Sırma ve İl Emniyet Müdürlüğü üst düzey yöneticiler katıldılar.
 
Program sırasında bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel;” Sayın Valimiz en son talimatı bugün verdi, en zor talimat bu veda konuşması. Devletimiz bizlere ne görev verirse ve nerede görev verirse o görevi her zaman yapmaya hazırız. Bu iki buçuk sene içerisinde çok özverili bir şekilde benimle beraber çalışan arkadaşlarımızın hepsinin alınlarından öpüyor ve teşekkür ediyorum. Ayrıca düzenlenen bu mütevazi yemeğe katılımları için başta Sayın Valimiz  olmak üzere tüm konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
 
Daha sonra söz alan Valimiz Yıldırım; “Burada İl Emniyet Müdürümüzün veda yemeğinde bir aradayız. Vedalar her zaman duygusal anlardır. Hem giden için o anı yaşamak, bir taraftan önemlidir, bir taraftan da zordur.  Duygusallık ön plana çıktığında insanın hem uğurlarken, hem de konuşurken içi titriyor. Değerli Müdürümle dört buçuk aydır birlikte çalışıyoruz. Buradaki konuklarımız çok daha uzun süre çalıştılar. Biz kendisinde her zaman devlet adamlığının gerektirdiği ciddiyeti gördük. Her zaman kanunlara, nizama, hukuka, görevine, dostlarına bağlılığını gördük. Kendisinden her zaman hayırla bahsedeceğiz. Gittikleri yer güzel bir yer, bir anlamda benim memleketim. Bolu ilimizde de en az buradaki kadar başarılı olacağına inanıyorum. Afyonkarahisar yolların kesiştiği kavşak bir ilimiz, Bolu ise Ankara ve İstanbul güzergâhında en önemli noktalarda bir tanesidir. Bolu’daki görevi de buradakinden daha kolay olmayacaktır. Sabah haberi aldığımda doğrusu içim burkuldu. Allah yeni görev yerini hayırlı uğurlu etsin. Burada güzel bir çalışmamız var idi, güzel faaliyetlere birlikte imza atıyorduk. Ama inşallah kendileri de bundan sonraki görev yerinde meslek hayatında daha güzel başarılara imza atarlar, daha güzel yerlerde kendilerini görürüz. Özel hayatında da ailesi, sevdikleri ile birlikte daha mutlu olur inşallah. Artık benim memleketim olduğu için Bolu’ya gittiğim zaman kapısına destursuz varabildiğimiz bir evimiz daha var. Eksik olmasınlar sizler de böyle görün Müdürümüzü, biz böyle tanıdık, inşallah bundan sonrada aynı minvalde çalışılır. Yerine gelecek olan arkadaşımız da Müdürümüzün yerini inşallah doldurur ve birlikte yine aynı uyum içerisinde gerek adli teşkilatımızla, gerekse idare ile uyum içerisinde çalışırız. Hep birlikte bu vatana, millete hizmet ederiz. Bizim gayemiz, hedefimiz şahsımız değil, vatanın milletin bütünlüğü ve vatana, millete hizmettir. 15 Temmuz gecesini unutmamız mümkün değildir. Görevliler açısından koordine ederek vatandaşlarımızı meydanlarda toplamak sureti ile demokrasimize, istikbalimize, istiklalimize, geleceğimize ve milli iradeye aykırı hareket etmeye kalkan bedbahlara karşı durduğumuzu ve birlikte olduğumuzu gösterdik. O gün sabaha kadar hep birlikte idik. Sonrasında da yapılan çalışmalar ortadadır. Biz size güle güle diyoruz müdürüm. İbrahim Müdürüm bizim için özel bir insandı, soyadı ile müsemma bir insan, sizi özleyeceğiz, ama biliyoruz ki sizin kalbinizde bizlere yer var. Nereden biliyorsunuz diye sorarsanız, bizim kalbimizde size yer var oradan biliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun yolunuz açık olsun.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi