İL BAŞKANI YURDUNUSEVEN, “YARDIM KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik yardım çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Türkmen kardeşlerimize yönelik başlattığımız yardım kampanyamız devam ediyor. İlçelerimizde, beldelerimizde hatta köylerimizde vatandaşlarımız yardım çalışmalarımıza büyük bir destek veriyor” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantı da parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Yurdunuseven, geçtiğimiz hafta içerisinde 10 Ocak Dünya Gazeteciler günü nedeniyle Afyonkarahisar’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini hatırlattı. Basın mensupların 10 Ocak Dünya Gazeteciler gününü tekrar kutlayan Yurdunuseven, “Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Sizlerin özverili çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diyerek konuştu.

 

STK’LARLA İSTİŞARELERDE BULUNUYORUZ

Afyonkarahisar’daki Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını ifade eden Yurdunuseven şöyle devam etti; “Bildiğiniz gibi partimiz kurumsal bir partidir. Aynı zamanda partimizin programlı ve ilkeli bir partidir. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldik. Afyonkarahisar’da neler yapılabileceğini ve neler olması konusunda istişarelerde bulunduk. STK temsilcilerimizle toplantılarımızı düzenli olarak devam edeceğiz. STK temsilcilerimizle sık sık bir araya geleceğiz.”

 

İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

İlçelerde yapılan ilçe danışma meclis toplantıları hakkında gazetecilere bilgiler veren İl Başkanı Yurdunuseven, “İlçelerimizde her ay düzenli olarak yaptığımız ilçe danışma meclis toplantılarımız devam ediyor. Bu ilçe danışma toplantılarına Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya’nın katıldığı toplantılar oldu. İlk 15 gün içerisinde ilçelerimizi ikinci 15 günde de İl Danışma Meclis toplantımızı yapılıyor. İnşallah bu hafta da il danışma meclis toplantımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

YARDIM KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR

AK Parti olarak Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik başlatılan yardım kampanyasından toplantıya katılan basın mensuplarına anlatan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, açıklamasına şöyle devam etti; “11-21 Ocak tarihleri arasında Suriye’de yaşayan Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik başlattığımız yardım kampanyası devam ediyor. Toplanan yardımlarının aktarılması konusunda bize ulaşan bir şey yok. Yardım kampanyamız hızla devam ediyor. İlçe, belde ve hatta köylerde bile yardım kampanyamıza büyük destek veriyor. Toplanan yardım malzemeleri bir yere getirerek, ihtiyaç sahibi Türkmen kardeşlerimize ulaştırılmasını sağlayacağız. Yardımlarda nakdi yardım yok. Gıda yardımları var.” İl Başkanı Yurdunuseven konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Editör: Haber Merkezi