İL BAŞKANI YURDUNUSEVEN, “ŞUAN İÇİN HİÇ BİR SIKINTIMIZ YOK”

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Hafta sonu ilimizde yapılacak AK Parti kampı ile ilgili bilgiler veren Yurdunuseven, “Şuan için bir sıkıntımız yok. İstişare toplantısı şehrimizin tanıtımına da vesile olacak” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantıları devam ediyor. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken ile birlikte parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. 2016 yılında daha güzel yatırımlara imza atılması temennisinde bulunan Yurdunuseven, “Geçen haftanın bir değerlendirmesini yaparsak özellikle 31 Aralık ve 1 Ocak itibari ile Mekke’nin fethi kutlandı. Akabinde yeni bir yıl başladı. 2016’ın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İnşallah daha güzel yatırımlara ve hizmetlere imza atılacak bir yıl olacaktır. Geçtiğimiz hafta bazı Bakanlıkların bakan yardımcıları kesinleşti. Fakat şuan için köşkte ve henüz daha imza atılmadı. 3 dönem Konya Milletvekilliği yapan Harun Tüfekçi, Orman ve Su İşleri Bakanlığına bakan yardımcısı olarak atandı. Başka bir programından dolayı Afyonkarahisar’a gelen Harun Bey bizleri ziyaret etti. Harun bey’e Hatay eski Milletvekilimiz Fevzi Şanverdi Bey eşlik etti. Ayrıca hava şartları uygun olduğu sürece her ayın ilk haftası İl Yönetim toplantılarımızı bir ilçemizde gerçekleştiriyoruz. İscehisar ilçemizin ardından Bolvadin ilçemizde yaptık. Bir daha ki toplantımızı İhsaniye ilçemizde yapacağız” diye konuştu.

 

İLİMİZİN TANITIMINA VESİLE OLUYOR

AK Parti Genel Merkezi tarafından geniş katılımlı olarak Afyonkarahisar’da gerçekleşecek olan ‘Milletvekilleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’ ile ilgili gazetecilere bilgiler veren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, şuana kadar hiç sıkıntının olmadığını vurguladı. Yurdunuseven, şöyle devam etti; “Cuma günü başlayacak olan ve 3’üncü kez ilimizde yapılacak ‘Milletvekilleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nın hayırlı olmasını diliyoruz ve Afyonkarahisar kazanacak. Çünkü bütün Türkiye’de Afyonkarahisar’ın tanıtımına vesile olacak. Ayrıca termal oteller anlamında ve ilimiz anlamında büyük bir katkı sağlayacak. Milletvekillerimizin Afyonkarahisar’ı bilmeleri ve tanımları acısından da önem arz ediyor. Ayrıca Afyonkarahisar’la ilgili projelerde katkıda bulunmaları içinde milletvekillerimiz ve bakanlarımızla bir arada olacağız. Şuanda Sayın Başbakanımızın Afyonkarahisar’a geliş programı belli değil. Ama Cuma gününden itibaren otele girişler başlayacak. Şuan için hiçbir sıkıntı yok.” İl Başkanı Yurdunuseven, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

 

Editör: Haber Merkezi