İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞANLARINDAN BİRLİĞE ZİYARET
 
        İspanya, Fransa ve İtalya’dan gelen iklim değişikliği alanında çalışma yapan Avrupalı misafirler Çevre Hizmetleri Birliği’ni ziyaret etti.
 
         Çevreninin korunması konusunda dost kuruluşlardan olan Çevre Hizmetleri Birliğini ziyaret eden Avrupalılara, Birlik Müdürü H.Mehmet Durak ve Çevre Yüksek Mühendisi ErcanÖzcan tarafından çevre hizmetleri ve tam otomatik olarak yapılan katı atık bertarafı çalışmaları hakkında bilgi verildi. Gerçekleştirilen sunum ve video gösterimlerinden sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 
          Çevre Hizmetleri Birliği’nin çalışmaları ile yakından ilgilenen ve gerçekleştirilen faaliyetleri oldukça beğenen misafirler, kendi ülkelerindeki çalışmalar hakkında da bilgi verdiler. Avrupa Komisyonu tarafından kabul edilen ve uygulanmakta olan “İklim Değişikliği Hepimizin Sorunu” isimli proje kapsamında Fransa’dan ECOCENE, İtalya’dan Galmolise ve İspanya’dan Sargantana isimlikuruluşlardan gelen katılımcılar ilimizdeki iklim değişikliği alanında incelemelerde bulundular. Kendi ülkelerinde oldukça önemli çevre çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden kuruluşlar, karşılıklı işbirliği mutabakatına vardılar
 
Editör: Haber Merkezi