İki Bankadan Serteser’e ziyaret

Anadolu Bank Eskişehir Şube Müdürü Muhammet Yıldırım ile Şube Müdür Yardımcısı İpek Meramlıve Yapı Kredi Bankası Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Şube Müdürü Bora Kencesoyile Portföy Yöneticisi Utku Demirci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Anadolu Bank Eskişehir Şube Müdürü Muhammet Yıldırım ve Şube Müdür Yardımcısı İpek Meramlı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Afyonkarahisar’ın ekonomi potansiyelinin farkında olduklarını belirten Yıldırım, bu çerçevede işadamları ve sanayicilerle iletişim kurmayı istediklerini belirtti.ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek Anadolu Bank Eskişehir yöneticilerine başarılar diledi.

Yapı Kredi Bankası Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Şube Müdürü Bora Kencesoy ve Portföy Yöneticisi Utku Demirci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, Yapı Kredi Bankası’nın işadamı ve sanayiciye sunduğu kredi imkanları hakkında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e bilgi verildi. Serteser, ziyaret dolayısıyla banka yöneticilerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi