İhsaniye‘de 63 kişi MHP‘ye geçti

İhsaniye ilçemizde çeşitli partilerden istifa eden 63 kişi Milliyetçi Hareket Partisine katıldı. MHP ihsaniye ilçe binasında yapılan rozet takma programında yeni üyeleri temsilen 27 kişiye törenle parti rozeti takıldı.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ , İl Genel Sekreteri Beytullah BOSTANCI , İhsaniye İGM Üyesi Hamit ÇAKIR , İhsaniye İlçe Başkanı Salih ÖNCÜL , İhsaniye Belediye Başkanı Şaban ÇABUK , Kayıhan Belediye Başkanı Ömer ŞAHİN ve partililerin katılımları ile teşkilat binasında 63 vatandaşımızın MHP ‘ ye üye olması sebebi ile 27 kişiye rozet takma programı gerçekleştirildi.

Rozet takma programında İl Başkanı KARAGÖZ ‘’Bugün partimize yeni üye olan 63 arkadaşımızı temsilen 27 kişiye rozet taktık. Vatanın ülkücü harekete ihtiyacının olduģunu gören ve hisseden insanımız MHP saflarına katılarak destek vermeye geliyor. Teşkilâtımıza katılan tüm arkadaşlarımız evinize hoş geldiniz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın inşallah. Bayan arkadaşlarımızın katılımlarını da görüyorum ve bu sayıların her gün kat ve kat arttığını da biliyoruz. Liderimizin söylediği gibi bizde taban , tavan yok , bizde dava arkadaşlığı vardır. Tüm dava arkadaşlarımı ve dolayısı ile partimize yeni üye olan bozkurtlarımızı selam ve muhabbetle selam ediyorum. ‘’ dedi.

Programda söz alan MHP İGM Üyesi Hamit ÇAKIR ‘’ öncelikle partimize yeni katılan arkadaşlarımızın hepsine hoş geldiniz ve varlığınız daim olsun diyorum. İlçe başkanım , ikisi de biri birinden değerli belediye başkanlarım ve partimizin kıymetli üyelerini teşkilatımızda birlik ve beraberlik içerisinde görmek beni memnun etmektedir. Partimiz çatısı altında İhsaniye'miz için hep beraber omuz omuza çalışacağız. Allah bu kardeşliğimizi bozmasın. Hepinize teşekkür ederim. ‘’ dedi.

Söz alan Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin "Aklın yolu birdir. Ülkenin durumu belli bu durumda olunması gereken yerde belli. Yeni üyelerimizi tebrik ediyorum Hayırlı olsun" dedi.

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk "Ihsaniye'mizehoşgeldiniz. Bu güzel proğramı düzenleyen ilçe başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu manzara beni ok mutlu ediyor dedi. İlçe başkanı Salih Öncül " Davamıza layık olabilmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bu katılımlar artarak devam edecek. Şehitlerimize

Editör: Haber Merkezi