İHH YARDIM VAKFI YÖNETİCİLERİ'NDEN ZİYARET
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı yöneticilerini makamında kabul etti.
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 18.'sini ilimizde düzenleyeceği iftar yemeğine katılmak üzere ilimize gelen İHH Teşkilatlanma Koordinatörü Hasan Sancak ve Eğitim Birimi Başkanı Yakup Işık, Başkan Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.
İHH Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Ertürk'ün de katıldığı ziyarette, vakfın çalışmaları hakkında bilgi veren Teşkilatlanma Koordinatörü Hasan Sancak, bugün Atatürk Lisesi bahçesinde düzenleyecekleri iftar yemeğine Başkan Çoban'ı davet etti.
Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeği programında 7 yılı geride bıraktıklarını kaydeden Sancak, bu yıl "Ramazan bereketi yeryüzünde her yere yayılsın" sloganıyla düzenledikleri iftar yemeklerinde, ihtiyaç sahipleri ile zenginleri aynı sofrada buluşturduklarını söyledi.
İHH İnsani Yardım Vakfı yöneticeleri, ziyaret sonunda, vakfın çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür ederek şilt takdim etti.
Editör: Haber Merkezi