İGM Başkanı Sel, ESOB başkanı Konak’ı ziyaret etti
 
İGM Başkanı Salih Sel ve Meclis Üyesi Ömer Dayı ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’a ziyarette bulundu.
 
SEL “BAŞARIMIZI BİRLİKTE
ÇALIŞMAYA BORÇLUYUZ”
 
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak’a ziyaretinde “Sporda, Afjet’de ve İGM’deki başarımızı birlikte çalışmaya borçluyuz” dedi.
İl Genel Meclisi tarihinde ilk kez bütün partilerin oyunu alarak başkan seçildiğini söyleyen Başkan Sel “İGM’de bizim partili, muhalefet partili demedik. Nereye hizmet gerektiriyorsa oraya hizmet verdik. İktidarı ile muhalefeti ile bütün meclis üyesi arkadaşlarımız Afyon’un menfaatleri için çalışıyor” diye konuştu.
Afjet’i iflas etme noktasından alıp, bugün için ülkemizin kendi sahasında en önemli şirketi haline getirdiklerini söyleyen İGM Başkanı Salih Sel, “Afjet, büyük yatırımlara imza attı. Önümüzdeki aylarda elektrik üretimine de başlayacak.  Afjet İflas etme noktasından bugünlere yüz milyonlarca dolarlık bir şirkete haline geldi. Bizler Allah’ın izniyle daha güzel işlere imza atacağız” dedi.
İGM ve Afjet Afyonspor Kulübü Başkanı Salih Sel, 3. Lige çıkmaktan son derece mutlu olduklarını, bu süreçte takımı destekleyen herkese teşekkür etti. Sel, şampiyonluk primi olarak teknik ekip ve futbolculara toplam 500 bin lira prim dağıttıkları belirterek “Yeni sezonda 10’dan fazla futbolcumuza ek olarak 4-5 futbolcu transfer edeceğiz. Hedefimiz ikinci iig” şeklinde konuştu.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına Abdülkadir Konak’ın yeniden seçilmesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden İGM Başkanı Salih Sel,  Başkan Konak ve ekibine başarılar diledi.
İGM Başkanı Sel’in ESOB Başkanı Konak’a olan ziyaretinde Birlik Başkan Vekili Atila Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan da bulundu.
İGM Bşakanı Salih Sel ve Meclis Üyesi Ömer Dayı’nın Afyon ESOB’a ziyareti yaklaşık 2 saat sürdü.
 
Editör: Haber Merkezi