İGM Başkanı Sel, Eğitimcileri Kabul Etti
Eğitimcileri makamında kabul eden Afyonkarahisar İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Salih Sel, 2013 yılı bütçesinde ilçelere gerçekleştirilecek eğitim yatırımları konusunda bilgiler vererek, İGM olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi.
Afyonkarahisar’a bağlı Başmakçı İmam Hatip Okulu Aile Birliği Başkanı Ali Barış, Okul Müdürü Bünyamin Çine ve AK Parti Başmakçı İlçe Teşkilat Başkanı Ramazan Bozbaş , İGM Başkanı Salih Sel’i makamında ziyaret ettiler. İGM Başkanı Salih Sel, ziyarette yaptığı konuşmada meclis olarak eğitim yatırımlarına çok önem verdiklerini ve bu anlamda en büyük payı eğitim yatırımlarına ayrıldığını kaydetti.2013 bütçesinde Başmakçı ilçe merkezine 4 derslikli ortaokul yapımı için 320 bin TL, ilçedeki bazı okulların da onarımları için 18 bin TL ödenek ayrıldığını söyleyen Sel, eğitim konusuna büyük önem verdiklerini söyledi.
Beyyazı İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Şen, Ak Parti Beyyazı AK Belde Teşkilat Başkanı Muharrem Doğantaş, Beyyazı İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Zekeriya Bozkurt'u da kabul eden İGM Başkanı Salih Sel, Beyyazı içinde eğitim yatırımlarının 2013 yılında da devam edeceğini aktardı. Sel, “2013 yılı bütçesi eğitim yatırımları içinde ilimiz merkeze bağlı Beyyazı beldesi için 15 derslikli ilköğretim okulu yapımı içinde gerekli ödeneğin ayırdık. Ayrılan bu ödeneklerin tamamen İl Özel İdaresi kaynakları ve İl Genel Meclisi kararlarıyla gerçekleştireceğiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi