İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Asayiş Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Vali Mehmet Ersoy ve Vali Gökmen Çiçek’in katılımıyla Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehrimizin asayiş ve güvenlik açısından genel durumu ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantı öncesi İçişleri Bakan Yardımcısı Vali Mehmet Ersoy, Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar ve il genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin Bakan Yardımcısı Vali Ersoy’a bilgiler verdi.

Toplantıda öncelikle İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri 2020 yılına ait asayiş ve güvenlik konularında gerçekleştirilen operasyonlar ve yürütülen çalışmalara ilişkin ayrıntılı sunumlar gerçekleştirdi.

Ardından güvenlik altyapı hizmetleri, asayişe ilişkin konular ile yeni tip koronavirüs ile mücadele hususunda yerine getirilen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Jandarma Asayiş Başkanı Tuğg. Ferdi Korkmaz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdür V. Ali Temiz katıldı.

Editör: Haber Merkezi