İBRAHİM SADRİ GÖNÜLLERİN PASINI SİLDİ

Afyonkarahisar Belediyesi yeni bir kültürel etkinliğe daha imza attı.  Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Engelliler Meclisinin ortaklaşa düzenlediği programda ünlü şair İbrahim Sadri hayranlarıyla buluştu.
 
                Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen konserde seslendirdiği şiirler ve naat-ı şeriflerle adeta gönüllerin pasını silen İbrahim Sadri, unutulmaz bir gece yaşattı.
 
KUR’AN- KERİM TİLAVETİ İLE BAŞLADI
 
                Program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı daha sonra konuşmalara geçildi.  Gecenin açılış konuşmasını Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Talha Erdoğan yaptı. Göreve geldikleri günden bu tarafa Afyon gençliğine hizmet etmek için azimle çalıştıklarını söyleyen Talha Erdoğan, bu yolda kendilerine destek olan başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir’e şükranlarını sundu.
 
BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
 
                Terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını ifade ederek sözlerine devam eden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Erdoğan, hain saldırıların bir an önce son bulmasını temenni etti. Talha Erdoğan, geleneklerine bağlı, çağı iyi okuyan, yaşadığı topluma yararlı, sorumluluk sahibi gençlik için bu güne kadar birçok sosyal ve kültürel faaliyete imza attıklarını dile getirdi.  Afyonkarahisar Belediyesi’nin bu güne kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığını dile getiren Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ise programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
 
BİRLİKTİR’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
 
         Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ise birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ülkemiz üzerinde kara bulutlar döndürdüklerini söyleyen Birliktir; “inşallah başaramayacaklar. Bu konuda birlik ve beraberlik içerisinde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak bu belayı da başımızdan atacağız. Büyüğüne küçüğüne, anasına babasına saygılı dinini yaşayan, milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu hedef doğrultusunda gecenin düzenlenmesinde katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
KÜLTÜR ŞEHRİ AFYONKARAHİSAR
 
                Yapılan konuşmaların ardından gecede birbirinden güzel şiirleri seslendiren İbrahim Sadri’yi hayranları ilgiyle dinledi. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan İbrahim Sadri, Afyonkarahisar’da sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını söyledi, bu fırsatı kendilerine tanıyan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ise teşekkür etti. Uzun yıllardan sonra tekrar Afyon’a geldiğini, kültür şehri olan Afyonkarahisar’ı çok sevdiğini dile getiren İbrahim Sadri, konserin başında Peygamber Efendimize övgü maksadıyla yazılmış naat-ı şeriflerden örnekler paylaştı. Kendi şiirlerinin yanı sıra Necip Fazıl Kısakürek, Abdurrahim Karakoç ve Attila İlhan gibi unutulmaz şairlerin şiirlerini de seslendiren İbrahim Sadri’ye gecenin sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban çiçek takdim ederek ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi de ünlü Şair İbrahim Sadri’ye teşekkür ederek gecenin anısına hediye takdim etti.
 
Editör: Haber Merkezi