Ak Parti Afyon aday adayı İbrahim Çetin istifa etti

Genç Memur Sen Konya İl Başkanı İbrahim Çetin istifa etti.

İbrahim Çetin Afyon'dan AK Parti milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti.

İbrahim ÇETİN kimdir?

            1981 doğumlu olan İbrahim ÇETİN orta ve lise öğrenimini Sandıklı İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 28 Şubat postmodern darbesi döneminde yüksek puanla tıp, hukuk gibi bir çok bölümü kazanabilecek durumda iken o dönemde İHL'lere uygulanan katsayı zulmü nedeniyle puanı kesilmesine rağmen İnönü Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümünü kazanabildi. 2004-2007 yılları arasında Afyon'da matematik öğretmenliği yapan Çetin,  Konya Selçuk Üniversitesinde master eğitimini tamamladı ve Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde doktora eğitimini tamamlamak üzeredir. Ulusal ve Uluslararası kongre  ve sempozyumlarda sunulmuş bildirileri ve yayınlanmış makaleleri mevcuttur. Ayrıca onbeşe yakın Avrupa ülkesinde eğitim konulu bir çok projede koordinatör olarak görev aldı.

            Toplumsal gelişimin, demokratikleşmenin ve ekonomik kalkınmanın önemli bir aktörü olarak kabul gören sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alan Çetin görev yaptığı Konya'da 2008-2010 yılları arasında Eğitim Bir-Sen ilçe Başkanlığı yaptı. 2013 yılından itibaren Konya Genç Memur-Sen İl Başkanlığı görevini yürütmektedir.

 

            Kontv'de Eğitim Günlüğü adlı eğitim programı ile başarılı bir performans sergileyen İbrahim ÇETİN yeni dönemde TRT'de eğitim konulu bir program yapacak. Konya Fm'de aile içi ilişkiler, gençlik ve çocuk psikolojileri üzerine radyo programı yapan Çetin zaman zaman siyasi konularda da değişik kanal ve radyolarda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmaktadır.

 

            Afyonkarahisar'da görev yaptığı 2004-2007 yılları arasında Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Afyonkarahisar Şube başkanlığı görevini üstlenen Çetin,  Klasman hakemi olarak Afyonkarahisar'ı 100'e yakın ulusal ve uluslararası müsabakada temsil etti ve halen bu liglerde Türk futboluna hizmet eden ÇETİN evli ve iki çocuk babası olup ingilizce ve arapça bilmektedi

Editör: Haber Merkezi