HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÇOBAN'A ZİYARET
       Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı" haftası dolayısıyla Huzurevi sakinlerini makamında kabul etti.
                Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci nezaretinde gerçekleşen ziyarete Afyonkarahisar Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol ve huzurevi sakinleri; katıldı.     Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Başkan Çoban huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Başkan Çoban kendisini ziyaret gelen yaşlılarımızın olabildiğince bakımlı ve dinç olduğunu ifade etti.
           İmkanlar dahilinde yaşlılarımıza her türlü hizmeti sunmayı bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, "gerek bizim gördüğümüz, gerekse bize akseden ihtiyaçlarla ilgili ne tür talep olursa bu güne kadar yerine getirmeye çalıştık. Bu vesileyle tekrar Yaşlılar Haftasını kutluyor, onlara sağlıklı ömürler temenni ediyorum. Yaşlılarımız başımızın tacıdır" diye konuştu.
           Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yaşlılarımıza özel ilgi gösterdiğini belirterek, "Başkanımız ve değerli Hanımefendi'nin yaşlılarımıza gösterdiği destek ve ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir" diye konuştu.
Huzurevinde kalan yaşlılara, devletin şefkatli kucağını hissettirmeye çalıştıklarını kaydeden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, "Onlara her zaman devletin devlet baba olduğunu göstermemiz gerekiyor. İnanıyorum ki huzurevi sakinlerimiz bizden hoşnutlar. Bizim amacımız onların hayır dualarını almak" ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi