Hoca bi gün..

Çıkmış kürsüye, “Ey ahali, bugün size ne diyeceğimi biliyor musunuz?” diye sormuş; ahali, “Bilmiyoruz” deyince, “E siz bilmeyince, ben size ne diyeyim ki?” diyerek, çekip gitmiş..

Ertesi gün aynı kürsüye çıkmış, “Ey ahali, bugün size ne diyeceğimi biliyor musunuz?” diye sormuş; ahali, “Biliyoruz” deyince, “E madem biliyorsunuz, benim söylememe ne lüzum var” diyerek, yürümüş gitmiş... Daha ertesi gün, gene aynı kürsüye çıkmış, gene aynı soruyu sormuş, bu sefer ahalinin yarısı “Biliyoruz” yarısı “Bilmiyoruz” deyince de, “Ne âlâ” demiş.. “Bilenler bilmeyenlere anlatsın o zaman!”

**

Öğretmenevi idarecisine habire “hocam” diye hitap ettiğimizi düşünürsek, yukaridaki ahaliden ne farkımız var Allah aşkına?

**

Bilmiyoruz diyoruz, kızıyorlar..

Biliyoruz diyen, anlatmıyor.

Hoca desen...

“Sana ne be ya..” deyip, kesti attı.

**

Bizim öğretmenevi idarecisine, kaçak kuyu kullanıp kullanmadıklarını ve 3000 metrekare kapalı alanı olan öğretmenevinin yılda 2.500 liraya nasıl ısıttıklarının açılımını bilmeyen vatandaşa anlatmaları için ikinci bir köşe yazmak lazım dedik..

E bu zaten ikinci köşe yazısıydı..

**

Ve, bana sorarsanız, üçüncü köşe yazısını havuz başında yazmalı mutlaka...

Bakmışsınız, müdür hoca karşımızda; elinde bir çanak, içinde maya..

**

Hocam..

Sandıklı’da 150 metrekarelik bir daire ısınmak için 3 bin lira öderken siz 3000 metrekare kapalı alanı olan öğretmenevini 2 bin 500 liraya nasıl ısıtıyorsunuz?

Nedir bunun kerameti?

Bilen olarak, bilmeyen vatandaşa bi anlattın Allah aşkına..

8 yıldır kaçak kuyuyu kullanıp kullanmadığınızı da..

**

Sandıklı delisi”adını kullanan 176.235.99.34 nolu IP’den yorum yazan okura; deli deliyi görünce çomağını saklarmış! Anlaşıldı mı?

**

Abim benim..

Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanlığına aday olmak için kulis yapan Erkan Kırkbınar’ın delegeleri dolaşmaya başladığını yazmıştık..

Çalışma programlarını, destek ekibinde bulunan Emin Karaosmanoğlu, Eşref Ünsal, İbrahim Kaynak, Suat Özkan, Adnan Öztaş, Erkan Çayır ile birlikte yapıldığı söyleniyor..

Ekibin hafta sonu “Abi”leri ile birlikte buluşup istişare yaptıkları ifade ediliyor..

“Abi”siz adım atmayan bu ekibin seçimi kazanmakta “iddialı olduklarını” belirttikleri söyleniyor..

İl yönetiminde bulunan bir kişiden temin ettikleri iddia edilen yeni delege listesine göre ekibin kapı kapı dolaşacakları ifade ediliyor..

**

Hayırlı günler..