Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nun minik öğrencilerinin karne heyecanı

Hoca Ahmet Yesevi İlkokulunda öğrenim gören 1C sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde başlattığı geri dönüşüme katkı amacıyla atık pil toplama projesine minik öğrenciler, kısa zamanda yüzlerce atık pil topladı. Doğaya zarar veren atık pilleri toplamak için gayret gösteren Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencileri gösterdikleri çevre duyarlılığı sonrası ödüllendirildi. 2021-2022 Eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlanmasıyla da öğrencilere karneleri verildi.

Sıfır atık projeleriyle Türkiye’de farkındalık oluşturan Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Afyonkarahisar Belediyesi ile hayata geçirdiği geri dönüşüm uygulaması atık pil ile hem okullara hem de çevreye değer katmaya devam ediyor. Öğrencilerin çevre bilinci kazanması için Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu Müdürlüğünün başlattığı geri dönüşüm seferberliğinde başarı sağlayan öğrencileri gösterdikleri çevresel duyarlılıktan ötürü madalya ile ödüllendirildi.

2021-2022 Eğitim öğretim yılının birinci dönem sonunda yapılan etkinlikte, doğayı seven ve küçük yaşta çevre bilinci kazanan öğrenciler, Okul Müdürü Abdullah Demir ve 1C sınıfı öğretmeni Bircan Acar tarafın en çevreci çocuk madalyasıyla ödüllendirildiler. Atık pil toplama ödül töreninin ardından minik öğrenciler 2022 yılının ilk karnelerini aldılar. Doğa dostu minik öğrencilere, düzenlenen programda çevreyi korudukları ve doğaya sahip çıktıkları için madalya hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi