Hizmette kusur etmeyin
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Şahin ’Görevinizi yaparken vatandaşımızın güvenini kazanmayı, ne pahasına olursa olsun hak ve adaletten ayrılmamayı, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğünü ve vatandaşımıza hizmette kusur etmemeyi ve halka hizmet Hakka hizmet düşüncesini kendinize şiar edinin.’dedi.
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu’nda (PMYO) 8. dönem öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreninde, heyecanlarını ve sevinçlerini gizleyemeyen PMYO öğrencileri, Türkiye’nin değişik illerinde görev yapmak üzere mezuniyet diplomalarını aldılar. Mezuniyet töreninde konuşan PMYO Müdürü Hasan Şahin, insan hakları, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve özgürlük kavramlarının günümüzde yükselen değerler olarak ortaya çıktığını söyleyerek, polisin insan haklarının koruyucusu ve hukukun uygulayıcısı olarak ön plana çıktığını ifade etti.
TEKNOLOJİYİ KENDİSİNE REHBER EDİNİYOR
Geleceğin polisleri olarak yetiştirilen gençlerin, sadece polisiye uygulamalar ve kanun bilgileriyle donanmakla yetinmediklerini aktaran Hasan Şahin, öğrencilerin, iletişim, teknoloji, kişisel gelişim gibi çağdaş polisliğin gerekleri olan birçok konuda bilgili ve eğitimli olmalarını sağlamaya çalıştıklarını anlattı. Mevcut okul binasındaki fiziksel yetersizliklere rağmen, eğitimin en iyi şekilde verilmeye çalışıldığını dile getiren Şahin, yeni binada daha iyi şartlar altında eğitimin devam edeceğini söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi