“Hizmetlerde teşkilat mensuplarımızın da payı var”

AK Parti İscehisar Kadın Kolları kongresine katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, AK Parti’nin bir gönül ve dava birlikteliği olduğunu anlattı. Görev alsın almasın her bir partilinin varlığının ve emeklerinin önemine değinen Milletvekili Özkal, AK Parti’de emek harcayan her bir partilinin AK Parti hükümetlerinin yaptığı hizmetlerde pay sahibi olduğunu söyledi.

Geçen hafta Dazkırı ve Başmakçı ilçelerinde AK Parti Kadın Kolları kongrelerine katıldıktan sonra geçtiğimiz Cuma günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte AK Parti Şuhut Kadın Kolları kongresine yer alan Milletvekili Hatice Dudu Özkal, hafta sonunda da önce Sultandağı ve Çay ilçe kadın kolları kongrelerine ardından da İscehisar’da düzenlenen kadın kolları kongresindeAK Partili kadınları yalnız bırakmadı. İlçelerde görüştüğü partili kadınlarla kongre öncesi ve sonrası uzun uzun sohbet eden Milletvekili Hatice Dudu Özkal, partililerin hem görüş ve önerilerini hem de istek ve taleplerini dinledi.

AK Parti’nin siyasal bir oluşum olmanın ötesinde; milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde gören insanların bir araya geldiği, ülkenin ve milletin geleceğine sevgi ile sarılanlardan oluşan bir dava arkadaşlığı olduğunu ifade eden Milletvekili Özkal, kongrede yaptığı konuşmada AK Partili kadınları yüreklendirdi. AK Parti’ye kadar Türkiye’de kadın kollarının önemsenmediğini hatırlatan Milletvekili Özkal, “AK Parti'de ana kademelerde kadınlaraher zaman yer verildi. Önce yüzde 10 ile başlayarak partimizin içinde önemli görevlerde yer alan kadınlarımız zamanla yüzde 20-30 şeklinde artan oranlarla bu bayrak yarışının, bu millete hizmet aşkının içinde yer aldı. Görev dağılımlarında diğer partilerin aksine kadınlara kenara çeklin denilmedi. Kadınlaraher kademede görev veren ilk parti AK Parti oldu. Karar mekanizmalarında, belediye meclislerinde, il genel meclisleri üyeliklerinde milletvekilliğinde kadınlara her zaman 3-6-9 şeklinde sıralamalarda yer verildi.Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın ve gençlik kollarına verdiği önemi sadece ülkemiz değil tüm dünya biliyor. Biz AK Partili kadınlar, Cumhurbaşkanımızın verdiği bu önem ve değere; ülkemiz, hükümetimiz ve partimiz için çok daha fazla çalışarak karşılık vermeliyiz” şeklinde konuştu.

Parti içinde görevi olmasa da emek harcayan herkesin AK Parti’nin 15 yıllık muazzam hizmetlerinin gerçekleşmesinde pay sahibi olduğunu kaydeden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal sözlerini şöyle sürdürdü, “AK Partide emeğin çok farklı bir karşılığı vardı. Parti içinde aktif görev alan kadınlarımız bu bayrak yarışında her zaman hak ettikleri görevleri almışlardır. AK Partinin mutfağı teşkilat, teşkilatımızın mutfağı ise kadın kollarımızdır. Görev alsın almasın, bir dava ve yol arkadaşlığı olan AK Parti Kadın Kollarının içinde aktif olarak çalışmalara katılmak; hem AK Parti’ye hem de milletimize hizmet etmektir. Bilindiği üzere insanın üç durumda amel defteri kapanmaz. Bunlardan biri geride sadaka-i cariye yani devamlı kazandıran bir eser, köprü, cami gibi hayır bırakmaktır. AK Parti hükümetleri ülkemizin her yanında yollar, hastaneler, camiler, köprüler, üniversiteler, okullar yapıyor. Sizler AK Parti Kadın Kolları içinde yaptığınız her bir çalışma, her bir emekile aslında hükümetimizin yaptığı bu hayırlı hizmetlerde pay sahibi oluyorsunuz.”

Kongrede yeniden İscehisar AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen GülsefaAsgın’ıve yönetimini tebrik eden Milletvekili Özkal,görev yapan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi