Hizmete ´teşekkür´

31 Mart’ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Şeker Fabrikası Müdürü Abdullah Necli’yi makamında kabul etti.

Ziyarette Şeker Fabrikası Müdürü Abdullah Necli, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretin anısına kendi eliyle yaptığı üzerine İhlas Suresi’nin işlendiği ahşap yakma hat tablosu hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise Şeker Fabrikası Müdürü Abdullah Necli’ye teşekkür etti.

TIP ÖĞRENCİLERİ BİRLİĞİ ZİYARET ETTİ

Başkan Burhanettin Çoban’ın bir diğer ziyaretçileri Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği Yönetim Kurulu oldu.Ziyarete Birlik Başkanı Ege Eren Uslu, yönetim kurulu üyeleri Alihan Parpucu, Seval Ayekin ve Ezgi Abay’ın katıldı.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği Başkanı Ege Eren Uslu, Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde Eylül ayında gerçekleştirilen ve ülkenin dört bir yanından 730 tıp öğrencisinin katıldığı Türk Tıp Öğrencileri Birliği Kurultayı’na verdiği destekten dolayı Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.

MESLEK LİSESİ OKUL MÜDÜRLERİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban konuklarına eğitim hayatlarında başarılar dileyerek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Çoban’a ‘teşekkür’ ziyaretleri meslek lisesi okul müdürleri ile devam etti. Afyonkarahisar Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet İvecen ve Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Tezgiden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çoban ise okul müdürlerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi