Hizmet içi eğitimle kalite artıyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) personeline yönelik hizmet kalitesini artırıcı eğitimler sürüyor. Bu çerçevede Profesyonel Koç ve İletişim Uzmanı Eren Gökyer, ATSO personeline “Zaman Yönetimi” eğitimi verdi.

Profesyonel Koç ve İletişim Uzmanı Eren Gökyer, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) personeline “Zaman Yönetimi” eğitimi verdi. “Zaman herkese eşit dağıtılıyor. Herkesin 24 saati var” diyen Gökyer, başarılı insanların zaman yönetimi konusunda çok dikkatli davrandıklarını kaydetti.

ÖNCE KENDİNİZİ TANIMALISINIZ

Zaman yönetiminin günümüzde olmazsa olmazlar arasına girdiğini hatırlatan Gökyer, “Zamanı iyi planlamak, başarının da anahtarlarından biri. Bunu sadece iş hayatınız olarak düşünmeyin. Özel hayatınızda da iyi bir zaman yönetimi, size çok önemli avantajlar sağlayacaktır. Zaman yönetiminin üstesinden gelebilmek için önce kişi, kendisini tanımalı; neden var olduğunu sorgulamalıdır” dedi.

EĞİTİMLER BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK

Yaklaşık 1 buçuk saat süren eğitim dolayısıyla Eren Gökyer’e teşekkür eden ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, “Hizmetlerimizi sürdürürken, kalitenin de üst düzey olmasını istiyoruz. Hizmet kalitesinin artması amacıyla ATSO personeline yönelik eğitimlere Afet Bilinci ile başladık. Zaman Yönetimi ile devam ettik. Bundan sonra da personelimize yönelik eğitimlerimiz sürecek” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi