Hıdırlık’da Coşkun Sabah rüzgârı esti

Hıdırlık Yaz Akşamları'nda sahne alan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Afyonkarahisarlıları coşturdu. Tarihi günlerinden birini yaşayan Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu hınca hınç dolarken vatandaşlar, Coşkun Sabah'ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla unutulmaz bir gece yaşadı.

Açık Hava tiyatrosunu dolduran binlerce Afyonkarahisar'lı sevilen ses sanatçısı Coşkun Sabah'ın konserinde bir araya geldi. Bir yaz klasiği haline gelen Hıdırlık Yaz Akşamları daha ilk haftadan renkli görüntülere sahne oldu.

COŞKUN SABAH FIRTINASI

Gecede sahne alan fantezi ve taverna müziğin sevilen sanatçısı Coşkun Sabah seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla Afyonkarahisarlılar'a unutulmaz bir gece yaşattı. Sabah'ın birçok parçasına eşlik eden vatandaşlar doyasıya eğlendi. Gördüğü ilgi karşısında oldukça mutlu olan Coşkun Sabah ise Afyonkarahisarlılara övgüler yağdırdı. Geceye Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, No 03 Fırından Yeni’ Danışmanı Ali İhsan Kayrın ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi