Hıdırlık yaz akşamları başladı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları başladı.
Yaz aylarının vazgeçilmez klasiği haline gelen ve genç, yaşlı herkesin beğenisini toplayan Hıdırlık Yaz Akşamları'nın ilk programı, Frog Medya Film Production sponsorluğunda gerçekleşti.
Gecenin konuğu ise Fantezi Müzik Sanatçısı Samet Açıksu oldu. Samet Açıksu, gerek sahne performansı, gerekse seslendirdiği parçalarla büyük beğeni topladı.
Samet Açıksu'nun parçalarına tempo tutarak eşlik eden vatandaşlar, duygusal parçalarla hüzünlenirken, hareketli parçalarla da coştu.
İllüzyonist Tamer Yalçın'ın ise arka arkaya sıraladığı birbirinden ilginç gösterileriyle izleyenleri adeta büyüledi. Programın sunuculuğunu yapan Hasan Hüseyin Elmas'ın şiirleri ise geceye ayrı bir renk kattı.
Gecede Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay bir konuşma yaparak, Hıdırlık Yaz Akşamları'nın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Albay, sanatçı Samet Açıksu'ya çiçek takdim ederken, gecenin sponsorluğunu üstlenen Frog Medya Film Production'a da teşekkür etti. Karahisar Tv'den canlı olarak yayınlanan programa Başkan Vekili Mustafa Albay'ın yanı sıra Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı.
Editör: Haber Merkezi