“Hiç kimse terörle Türkiye’ye diz çöktüremez”

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreni Taş Medrese’de yapıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşmada sınır boylarında vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza üstün başarı ve muvaffakiyet dilendi. Bayramlaşma töreninde ülkemizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini bozmak isteyenlere asla izin verilmeyeceği dikkat çekilirken “Hiç kimse terörle Türkiye’ye diz çöktüremez” mesajı verildi

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ TAŞ MEDRESE’DE YAPILDI

Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, Afyonkarahisar Belediyesi koordinesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen genel bayramlaşma töreni Taş Medrese'de gerçekleşti. Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Afyonkarahisar Milletvekilleri, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Burcu Köksal, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Taytak, il protokolü, askeri erkan, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımlarıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tüm Afyonkarahisarlılar'ın Ramazan Bayramını tebrik etti. Ramazan Bayramı’nın huzur, sağlık ve bereket getirmesini dileyen Başkan Mehmet Zeybek, “başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nı sağlıcakla hep birlikte idrak ettik. Cenab-ı Hak bizleri Bayram’a eriştirdi. Ramazan Bayramı’nın birliğe, beraberliğe, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ise konuşmasına herkesin Ramazan Bayramını tebrik ederek başladı. Huzurlu bir Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Vali Tutulmaz; Ramazan ayı süresince tüm kesimlerle bir arada olmaya özen gösterdiklerini söyledi. Ramazan Ayında toplumsal dayanışmanın en üst düzeye çıktığını söyleyen Vali Tutulmaz; “ sofraların paylaşıldığı, küskünlüklerin azaltıldığı, mümkünse giderildiği, güzellik açısından ne varsa idrak edilen bir ay ve arkasından da bu ayın taçlandığı bir bayramı yaşıyoruz. İlimizde de huzurlu bir ortamda vatandaşlarımız hem ibadetlerini yerine getirdiler, hemde toplumsal ve sosyal dayanışmayı en üste çıkarmaya çalıştılar. Bizlerde kamu görevlileri olarak vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını giderme yönünde onların yanında olmaya çalıştık. Bu vesileyle görevi başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Mensuplarımıza, sağlık teşkilatımıza, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerimize teşekkür ediyorum. Nice bayramlara sağlık ve huzurla ulaşmak dileğiyle herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Törende Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Afyonkarahisar Milletvekilleri, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Burcu Köksal, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Taytak’da birer konuşma yaparak tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramlarını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Editör: Haber Merkezi