HEPAR’dan açıklama

Osman Pamukoğlu önderliğinde kurulan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Afyonkarahisar’da bir yıl süresince sevgi yolu sıralı banklarında kitap okuma etkinlikleri, 23 Nisan’da geleceğin büyüklerine şeker ve bayrak dağıtımı, 19 Mayıs’da bir basın açıklaması ile Büyük Utku Anıtı (Anıtpark)’nda ilk kez gerçekleştirilen “Anadolu Kartalları HEPAR Gençlik Yemini”, 26 Ağustos Zafer Yürüyüşü, 29 Ekim çelenk koyma töreni ve son olarak 10 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz “Atatürk ve Önderlik Söyleşisi” gibi faaliyetler sonucunda teşkilatlanmamızı tamamlayarak il başkanlığımızı resmen açmış bulunmaktayız.
Genel merkezden bir kuruş alınmaksızın gönüllülerin bağışlarından ve öğrencilerin cep harçlıklarından alınan yardımlar neticesinde tutulan İl Başkanlığı yerleşkemiz Abdullah Özsoy İş Merkezi 3.Katta hizmet vermektedir. İl Başkanlığımızda Ümit Erdem – İl Başkan Yardımcısı, Mehmet Gergin – Medya ve İletişim Sorumlusu, Orkun Sarıkaya- Propaganda ve Tanıtım Sorumlusu, Tunahan Zeybek – Örgütlenme Sorumlusu, Sercan Yaşar- Mali İşler Sorumlusu olarak görev yapmaktadır.
Tamamı gençlerden oluşan -yaş ortalaması 25- kadrolarımızla kıymetli Afyonkarahisar halkının ve yüce Türk Milleti’nin aydınlatıcı yüzü olacağız. Teşkilatımız bünyesinde yer almak, etkinliklerimize katılmak, üye olmak veya maddi destekte bulunmak isteyen tüm vatansever Afyonkarahisar halkının değerli kadın ve  erkeklerini mücadelemize davet ediyoruz.
Ayrıca HEPAR Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak referandumda “Hayır” oyu kullanacağımızı, referandum sürecindeki  tüm çalışmalarımızı da oluşturduğumuz “Etkinlik ve Tanıtım Birimi” ile gerçekleştireceğimizi tüm kamuoyuna saygı ile duyururuz.
 
Selçuk DOĞAN
HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ (HEPAR) AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANI
 
 
Editör: Haber Merkezi