“Hemşehrilerimin Ramazan-ı Şerifini Gönülden Tebrik Ediyorum”

Önceki Dönem Orman ve Su İşleri Bakanı, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel EROĞLU'nun Ramazan Ayı münasebetiyle yapmış olduğu basın açıklaması:

Bütün hemşehrilerimin mübarek Ramazan-ı Şerifini en samimi duygularımla tebrik ediyorum.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan Ayına ulaşmanın heyecanı içindeyiz. Bu mübarek ayın; hanelerimize ve ülkemize bolluk, bereket getirmesini, Aziz Milletimize, İslam Âlemine ve bütün beşeriyete sulh, huzur, sağlık ve sıhhat lütfetmesini diliyorum. Salgın hastalıklar başta olmak üzere bütün hastalıklardan kurtulmamıza vesile olmasını Canab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

İbadetlerimizi güzel ahlakla, beşeri münasebetlerimizi samimiyet ve muhabbetle bütünleştiren oruç iklimi; bizi dünya ve ahiret mutluluğuna ulaştıracak bir hayat için yeni bir başlangıç yapmak adına önemli bir vesiledir. Ayrıca içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni bulundurması, Ramazan ayını ayrıca önemli kılmaktadır.

Ramazan ayı; sulh, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı manevi bir atmosfer ve Yüce Allah’ın bizlere lütfettiği büyük bir nimettir. Zira bu kutlu zaman, yorulan ruhlarımızı teskin etmek, bunalan gönüllerimize inşirah vermek, özümüze ve fıtratımıza yönelerek hayatımızın iman, kulluk ve güzel ahlak ekseninde muhasebesini yapmak için eşsiz bir fırsattır.

Özellikle bu fırsatı, 2021 Afyonkarahisar Aile Yılı ile birlikte daha da kıymetli hale getireceğimizi düşünüyorum. Toplumun en temel birimi olan ailelerimizle birlikte, Ramazan-ı Şerifin huzur iklimini idrak etmeyi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimin Ramazan-ı şerifini gönülden tebriklerimle, Ramazan Bayramına ulaşabilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Editör: Haber Merkezi