Hem Türk’üz, Hem Askeriz, Hem Müslüman’ız

Afyonkarahisar’ın merkezine bağlı Beyyazı beldesindeki taşocaklarında incelemede bulunmak üzere gelen CHP’li milletvekilleri polis ve jandarmanın aldığı önlemler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

CHP Çevre Komisyonu üyesi üç milletvekili Afyonkarahisar’ın merkezine bağlı Beyyazı beldesinde, taşocakları nedeniyle yaşanan olayları incelemek ve çözüm bulmak için çalışma başlattı. Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan’dan oluşan heyet, Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile partililerin eşliğinde Beyyazı beldesine geldi.
“SİYASET İÇİN GELMEDİK”
Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, siyaset yapmak için gelmediklerini belirterek, şöyle konuştu: “Buradaki şikayetler üzerine, yerinde incelemek için geldik. Anladığımız kadarı ile burada bir iş yapılıyor. Ama yapılan o işin karşılığında burada yaşayan binlerce insan zarar görüyor. Ekmeğinden oluyor, yaşamı sıkıntıya giriyor, bu sıkıntıların asıl nedenini öğrenmek, onlar hakkında çözüm olabilme noktasında onu gündeme taşımak ve buradaki yapılan kanunsuzlukları önlemek adına geldik.”
SUSUN SESİNİZİ ÇIKARMAYIN DİYOR MUSUNUZ?
CHP Milletvekili Serdar Soydan, önlemlere dikkat çekerek jandarma binbaşına, “Herhalde güvenliği sağlarken bir taraftan yana olup da bir tarafa ‘susun ha sesinizi çıkarmayın sizi alırız götürürüz’ gibi o tip olaylar olmuyordur değil mi?” diye sordu. Binbaşı ise, “Vallahi biz hem Türk’üz hem askeriz hem de Müslüman’ız. Hem de Ramazan ayındayız. Biz tam ortadayız. Bizler sadece devletimizin verdiği emirleri yerine getiriyoruz” yanıtını verdi.

Editör: Haber Merkezi