HEM NALINA HEM MIHINA…  
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yaptığı yazılı açıklamasına anında cevap vermemekle ilgili diyebilirsiniz ki; “Çoban’ın açıklamaları senin kanaatini mi değiştirdi?”
Hayır…
Çoban’a göre bana yanlış bilgiler gelmiş, her insan gibi yanıltılmış, yanılmış olabilirim..
Ancak…
Her yazdığım konunun sonuna kadar arkasındayım…
Şuna cevap aradım; Çoban’ın tabiriyle şehrin ileri gelenleri diye tarif ettiği 12 kişiden başka şehrin ileri gelenleri yok muydu? Gezekler özel villalarda, özel bahçelerde sınırlı eşrafla yapılacağına, her hafta bir mahallede vatandaşlarla toplanarak yapılsaydı daha yararlı olmaz mıydı?  Mahallelerde imamlar namaz kıldırabilir, her devrin sesi Şükrü efendi de, müezzinlik yapabilirdi..
Öte yandan;
Afyon’un kaderini çizen bu 9 veya 12 kişiden oluşan gezek gurubu, istihdam yaratacak yatırımlar yapmayı, şehrin kanayan yarası olan işsizlik sorununu çözmeyi, neden düşünmedi?
Önce kendilerinin daha daha ilerlemesini mi, düşündüler?
******** 
Yıllardır Belçika’nın sahte imamı olduğu bilinen Ali Aktan’ın düğününe gitme kararı bu gezeklerde mi alındı?
Gezek gurubunun 12 kişiden oluşan ekibinden 3 kişinin 17/25 Aralık 2013 ten sonra FETÖ örgütü mensubu olduğu için ayrıldığı itiraf edildiğine,
17/25 aralık 2013 tarihinin de “milat” kabul edilmesine rağmen;
Haziran 2014 tarihinde, bu gezekçilerin; sahte imam Ali Aktan’ın düğününe toplu olarak gitmeleriyle, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra düzenlenen Demokrasi Nöbetleri’nde bayrak sallamaları, tezat teşkil etmiş olmuyor mu?
Belçika’nın sahte imamı Ali Aktan’ın kardeşi Ömer Aktan’ın dava vekili, Hüsnü efendinin başkanı ve hissedarı olduğu Gazete 3’ün,  bu düğünlün haberini veren 11 Haziran 2014 günlü nüshası ve gazetede yayımlanmayan resimler sizin kanaat oluşturmanızda yardımcı olabilir, muhtemelen..










MHP VE CHP İL BAŞKANINA…
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bana karşı yaptığı yazılı açıklamada:
“…Nisan ayında İl İmamı olarak bilinen hain Muhammed Hoca, Korel Termal Otelde, Zemzem Hotel Sahibi Murat Bey ile görüşürken beni uzaktan görmüş ve yanıma gelmiş, tabi ben farkında değildim. Başkanım diye bir ses duydum.  Sese doğru döndüm, baktım Muhammed Hoca denen hain bana şöyle seslendi. “-Başkanım Hayırlı olsuna gelemedik, inşallah geleceğiz” dedi. Bende ayağa fırlayarak, “Ulan hoca hangi yüzle geleceksin?, MHP ile oturup Belediye Meclis Listesini sen yaptın!, CHP il Başkanıyla oturup Pazarlık yaptın!, adamlarını benim seçilmemem için seferber ettin! Zaman gazetesini seçim boyunca aleyhime tetikçi gibi kullandın şimdi hangi yüzle bana hayırlı olsuna geleceksin?, hani hoca beni çok seviyordu? Hani hoca bana dua ediyordu? Hepiniz iki yüzlüsünüz” diye bağırdım ve üzerine yürüdüm…” dedi.
Bu ifade üzerine; zamanın MHP il Başkanı Aziz aslan ile o dönemin CHP il Başkanı Yalçın Görgöz’e ayrı ayrı sormak gerekiyor:
Aziz Aslan'a; FETÖ terör örgütünün sahte imamı Muhammet isimli vatan haini ile oturup, belediye meclis listesini yaptınız mı?
“Hayır, asla…” diyebilirsiniz..
Peki..
MHP Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya’yı kim önerdi? Adaylığı için kim ısrarcı oldu?
“Biz önerdik, arkasında durduk..” derseniz eğer…
Biz de, “Hayır, siz değil merkez ilçe başkanınız Alper Yağcı Çetinkaya’yı önerdi ve ısrarcı oldu. Sahte imam ile oturması muhtemel olanda o dur.. Mesela, FETÖ soruşturmasında tutuklanan Ali İşisağ’ı da, öneren o değil miydi..” deriz..
Yani… Çoban’ın bu iddiası doğruyu işaret ediyor..
Dönemin CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün FETÖ’cülerle değil oturmak, selamlaşmayacağına bile eminim..
Muhtemelen böyle bir pazarlık yapıldıysa, Dr.Kemal Demirkırkan ile yapılmıştır, diye düşünürüm..
Seçim propagandasında, Demirkırkan’ın sanayide  esnaf olan kardeşleri CHP heyetini kapıdan içeri sokmamıştı.. Bu misal değil ama.. O günkü aday Dr.Ecer’in aldığı oy, dönemin merkez ilçe başkanı Demirkırkan’ın, seçime hiç asılmadığının kanıtıydı..
Buradan ne anlam çıkar?
FETÖ terör örgütünün, 17/25 Aralık’tan sonra muhalefetle bile işbirliği yaptığı…