“Hedefimiz, Büyüyen ve Gelişen Bir Afyonkarahisar İnşa Etmek"
 

Seçimlere sayılı günler kala Akçin Mahallesi’ndeki vatandaşlar ile buluşan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, köy odasında mahallenin sorun ve sıkıntılarını bildiğini ve en kısa sürede çözüleceği sözünü verdi. Akçin mahallesi sakinlerinin istek ve taleplerini alan Zeybek, “Göreve geldiğimiz ilk gün itibaren şehirle ilgili bir karar alırken vatandaşlarımızın çıkarlarını göz önünde bulunduracağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmalarına Akçin mahallesini ziyaret ederek devam etti. Her akşam bir mahalleyi giden Zeybek’e Afyonkarahisar Organize sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

“Sorunları biliyoruz”

Zeybek, kendisinin de bir köylü çocuğu olduğunu hatırlatarak, 6360 sayılı kanunla Akçin’in köy iken mahalleye dönüşmesi sonucunda bazı sorunlar olduğunu ve bunların başında alt yapı, tarımsal alanlar ve konutlaşmada yaşanan sıkıntılar olduğunu belirtti.

“Vatandaşlarımızın talepleri bizler için önemli”

Köy odasında vatandaşlara projelerinden bahseden Zeybek, “Göreve gelir gelmez projelerimizi uygulamaya hemen başlayacağız. Afyonkarahisar her geçen yıl hem nüfus, hem de şehrin alansal olarak büyümekte olduğunu görmekteyiz. 290 bin merkez nüfusa ulaşan ve 195 bin de merkez seçmen sayısı olan bir şehiriz. Göreve gelir gelmez trafikten başlayacağız. AFRAY projemizin 4 etabı da bittiğinde Afyonkarahisar’ın ulaşım yönünde rahat bir nefes alacak. İzmir - Afyon - Ankara ve Antalya - Afyon - İstanbul hızlı demiryolları hatlarının tamamlanmasıyla birlikte AFRAY’ı da hızlı tren istasyonuna entegre edeceğiz. Hedefimiz, her alanda gelişen ve büyüyen bir Afyonkarahisar için hep birlikte çalışacağız. 1 Nisan’dan itibaren şehirle ilgili bir karar alırken, yeni bir projeyi hayata geçirirken öncelikli olarak vatandaşlarımızın çıkarlarını göz önünde bulunduracağız. Vatandaşlarımızdan gelen talepler bizler için önemli olacak”

“Şikâyet ve talepleriniz yanıtsız kalmayacak”

Köyde köylü, şehirde şehirli bir başkan olacağını söyleyen Zeybek, “AK Partimizin bu yerel seçimde sloganı ‘Gönül Belediyeciliği’dir. Bizde makamda değil mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sizlerin yanlarınızda olacağız. Akçin mahallemizin sorunlarını biliyoruz. İlk önceliğimiz Akçin’in gençlerini düşüneceğiz. Mahallemizde halı sahanın olmadığını biliyoruz. Biz çocuklarımıza modern bir halı saha yapacağız. Mahallemizin yolların bozuk olduğunu biliyoruz. Yaz ayında bozuk olan yollarımızı asfaltlayacağız. Kadınlarından gelen taleplerden bir tanesi de Akçin’imizin içinde bulunan ama kullanılmayan atıl durumda olan Sağlık Ocağı yani Aile Sağlık Merkezini, İl Sağlık Müdürlüğümüzle görüşerek doktor talebinde bulunacağız. Bizlere gelen şikâyet ve talepleriniz yanıtsız kalmayacak. Mahallelerin sıkıntı ve sorunlarını yerinde tespit ederek, gerekli müdahaleleri yerinde yapacağız. İlkelerimize ve değerlerimize bağlı Belediyemizi yöneteceğiz. Dürüstlükten ayrılmadan, doğrularla hareket edeceğiz. Hep ifade ediyorum; her zaman ve her şartta doğruyu, iyiyi ve güzeli yayacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi