HEDEF SAĞLIKTA 1 NUMARA OLMAK
İnşaatına başlandığı günden beri tartışmaların odağında olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi 6 aydır hizmet verdiği yeni yerinde hastane yönetimi basınla buluştu. İftar yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen hastane yönetimi hedeflerinin Afyon’da sağlık alanında 1 numara olmak olarak açıkladı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran Devlet Hastanesi’nde basın mensuplarına bir iftar yemeği verdi. İftar yemeğine başhekim yardımcıları, hekimler ve gazeteciler katıldı.
HERKES MEMNUN KALACAK
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada “Bugün Afyon Devlet Hastanesi çalışanları olarak, Afyon ilinin basınıyla beraber Ramazan dolayısıyla bir iftar yemeğinde buluşma kararı verdik. Biz hastaneye taşınalı 6 ay gibi bir süre oldu. Bu süre zarfında zaman zaman aksaklıklar oldu, basında bunlar zaman zaman yer aldı. Ama bizim bütün bunlara rağmen amacımız Afyonkarahisar ilinde ve çevre illerde hastanemizi sağlığın ulu çınarı haline getirmek. Tüm arkadaşlarımızın bu çaba içerisinde olduğunu düşünmenizi istiyoruz. Bizler bu ortamda bu çalışma alanında gecemizi gündüzümüze katarak 24 saat süresinin kesintisiz olduğuna inanarak, burada Afyon halkına memnuniyetin ön planda olduğu bir sağlık hizmeti vermek için bir aradayız. Sizlere de bu akşam burada olduğunuz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Daha önceki hastane ömrünü çoktan tamamlamıştı. Orada bize normal gelen şeyleri buraya taşınınca gördük diyen Başhekim Mehmet Duran, “Eski hastane ile burayı kıyaslayamıyorum bile. Oraya gelmek istemeyen hastalarımız özel ve üniversite hastanelerine giderken burayı gördükten sonra hiçbir yere gitmiyor. Biz sadece binamızı yenilemedik. Tüm cihazlarımızın yenilenmesi ile özelde ve tıp’da ne varsa artık hepsi bizde de var. Şunu açık yüreklilikle söylüyorum Afyon Devlet Hastanesi bu şehrin en güzel, en donanımlı, en modern, en teknolojik ve en donanımlı hekim ve personeli ile dolu. Bizim amacımız sağlık alanında Afyon’da 1 numara olmak. Ben ekibime, hastaneme güveniyorum, hastalarımızla bize güvensin” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi