Hayırseverden Sandıklı’ya Aile Sağlığı Merkezi

Hayırsever Yusuf Aktürk'ün desteğiyle Sandıklı ilçesi Zafer Mahallesi'ne yapılacak 2-3 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi+112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu binası yapımı için Vali Gökmen Çiçek başkanlığında protokol imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen imza töreninde Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz, hayırsever Yusuf Aktürk ile diğer ilgililer hazır bulundu.

Hayırseverlerimizi Yanımızda Görmek Gururlandırıyor

Böyle bir yatırımın Sandıklı’ya kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti belirten Vali Gökmen Çiçek: “Hayırseverlerimizi her alanda yanımızda görmek bizleri gururlandırıyor. Eğitimden sağlığa ihtiyaç duyduğumuz her alanda mutlaka bir hayırseverimizin desteğini görüyoruz. Hayırseverlerimiz çoğu yatırımı tek başına üstleniyor. Onların desteği, devletimizin imkânları ile birleşince vatandaşlarımızın için elzem olan eksikler bir bir gideriliyor. Ben Aktürk ailesine bu yatırımı şehrimize kazandıracağı için teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ımıza, Sandıklı’ya, vatandaşlarımıza ve sağlık camiamıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Vali Gökmen Çiçek’in konuşmasının ardından protokol için karşılıklı imzalar atıldı. 2-3 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu binasının bir yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Editör: Haber Merkezi