Hayırsever İş İnsanından Örnek Davranış

Ramazan Birlikte Güzel

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi Afyonkarahisar Belediyesi aracılığı ile bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtılacak. Hayırsever iş insanı tarafından hazırlatılan 400 adet gıda paketi, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in katılımlarıyla Belediyemiz Yardım Birimine teslim edildi.

ÖRNEK DAVRANIŞ

Hazırlanan 400 adet gıda paketleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Ramazan ayı dolayısıyla yardım duygularının ön plana çıktığı ilimizde, daha önce de çeşitli yardımlarda bulunan, isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever iş insanı örnek bir yardımseverliğe imza attı.

“YARDIMSEVERLİK BİLİNCİ TÜM KESİMLERE ÖRNEK OLSUN”

İçerisinde bir ailenin uzun süre ihtiyacını karşılayacak ürünlerin yer aldığı yardım paketleri, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek. Ramazan ayının yardımlaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek iş insanına göstermiş olduğu hayırseverlikten dolayı teşekkür ederek herkese örnek olmasını temenni etti. Başkanımız Mehmet Zeybek, “Hayırsever iş insanımız sağ olsun herkese örnek olacak bir davranışa imza attı. Emanetleri aldık, hak eden yerlere bizler ulaştıracağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi