HAYIRSEVER GAZİDEN İKİNCİ BAĞIŞ

 Geçen yıl engelli bireylere akülü araç alınması için Afyonkarahisar Belediyesi'ne 30 bin lira bağışta bulunan hayırsever Gazi Musa Asma, yine akülü araç alınması için 10 bin lira  bağışta bulunarak tüm kesimlere örnek oldu. 

            Yaptığı bağıştan dolayı hayırsever Gazi Musa Asma'ya teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yakın zamanda bir tır dolusu akülü aracın dağıtılacağı müjdesini verdi.

            1995 yılında askerlik görevini yaparken gazi olan ve yaşadığı zorluklardan sonra ömrünü engelli vatandaşlara yardım etmeye adayan Gazi Musa Asma, örnek bir davranışa daha imza attı.

            Daha önce çeşitli alanlarda yardımlar yapan ve Şuhut'ta yardımseverliği ile tanınan Gazi Musa Asma, geçen yıl Mayıs ayında Afyonkarahisar Belediyesi'ne engelli vatandaşlar için tam 30 bin lira bağışta bulunmuştu. Gazi Musa Asma'nın bağışladığı bu para ve hayırseverlerin destekleriyle Emirdağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla Belçika'dan getirilen 85 adet akülü araç, geçen yıl Ağustos ayında engelli vatandaşlara dağıtılmıştı. Engellilere destek vermeye devam eden Asma, yine akülü araç alınması için 10 bin lira bağışta bulundu.

         Hayırsever Gazi Musa Asma'ya yaptığı bağıştan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise bu iyiliğinin Cenab-ı Hak katında katbekat değerlendirileceğine inandığını söyledi. Asma'nın bu davranışıyla tüm engellilere örnek olduğunu  kaydeden Başkan Çoban, ülkemizde yaşayan, durumu ne olursa olsun tüm insanlara için de teşvik edici olduğunu belirtti. Başkan Çoban, yine Emirdağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kanalıyla yakın zamanda bir tır dolusu akülü aracın dağıtılacağı müjdesini verdi. 

 

Editör: Haber Merkezi