Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
2014 yılı Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğine atanan Vali Hakan Yusuf Güner hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor.
Vali Güner’in gün içerisindeki hayırlı olsun ziyaretleri kapsamındaki ziyaretçileri Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Güray Alpar, Türkiye Adalet Akademi Başkanı Yılmaz Akçil, Cevizli Köyü Muhtarı Mümin Okçu ile beraberinde gelen hayet ve İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Ali Kurt oldu
Kendilerini makamında kabul etme nezaketi gösterdiğinden dolayı Valimiz Hakan Yusuf Güner’e teşekkür eden konuklar, Afyonkarahisar Valiliği görevinin kendisi için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretlerde konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Güner, Afyonkarahisar‘da görev yapmanın kendisi için onur ve gurur verici olduğunu, Afyonkarahisar’ın büyüme ve gelişme potansiyelinin beklediğimden da fazla olduğunu belirtirken. İnanıyorum ki iyi bir organizasyon ile düzenli bir plan ve program çerçevesinde, daima üretken bir anlayışla çok güzel işler ortaya koyacağız. Bu anlamda tüm Afyonkarahisar’lıları daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Muhakkak ki birlikten kuvvet doğacak ve herkesin menfaatine olan güzel sonuçlar alacağız.”dedi.
Ziyaretler sırasında günün anısına Vali Hakan Yusuf Güner tarafından Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Güray Alpar ve Türkiye Adalet Akademi Başkanı Yılmaz Akçil’e mermerden yapılmış satranç takımı takdim edilirken, Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Güray Alpar tarafından da Vali Güner’e nostaljik görünümlü köstekli saat hediye edildi
Editör: Haber Merkezi