Hayırlı olsun, Mübarek olsun..

13.Cumhurbaşkanı ve 1.Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bütün olumsuz rüzgarlara rağmen tarihin en büyük zaferlerinden birini daha kazandı..

Sağduyulu milletimiz, siyasi aklını kullandı, ferasetini konuşturdu ve ülkemizi 2023’e taşıyacak Sayın Erdoğan ve ekibine olağanüstü destek verdi.

Milletimiz, bu ülke için ileriye gitme ve büyüme dışında bir ihtimal olmadığını bir kez daha ortaya koydu ve bundan sonraki dev adımların önünü açtı..

Sayın Erdoğan’da tedirgin olmadı, endişe etmedi, kararlılığını, cesaretini, 21. yüzyıla dönük ideallerini açıkça ortaya koydu.

Ve milyonların duasıyla, başarıya ulaştı..

**

Sayın Devlet Başkanımız yılmadı,,

Sayın Erdoğan, en güçlü yükseliş döneminin mimarı olarak; içeriden, bölgeden ve dünyadan kendisine yönelen bütün saldırılara, örtülü operasyonlara, küresel cepheye, içeride inşa edilen ihanet şebekelerine karşı bir kez daha tarihe imza attı.

Sayın Erdoğan, milletimizin gönlündeki sevgisini daha da güçlendirdi. Türkiye ona başladığı şeyi tamamlaması için ruhsat verdi, gönül verdi, güç verdi. İhanetlere aldırmadan, yılmadan yola devam etmesini söyledi.

O, milletimizin, bu toprakların, coğrafyanın yeniden inşası için bir “Büyük Yolcu” olarak, bir “Büyük Öncü” olarak Anadolu dirilişine yön vererek daha büyük adımlarla yola devam edecek. Arkasında milyonlar, arkasında bin yıllık tarih, arkasında bütün coğrafyanın, mazlum milletlerin, kimsesizlerin, yapayalnızların duasıyla devam edecek..

Dün, seçim değil tarihin en kırılgan anlarından birini yaşadık ve millet olarak sağlam bir karar aldık. Millet kazandı, ülke kazandı..

Hayırlı olsun, mübarek olsun..

**

Ak Parti, ülke genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da beklenen oyu alamadı..

Geçen seçimde 5 milletvekilliğinden 3’ünü kazanan Ak Parti, 6 milletvekilliğinde yine 3 milletvekilliğinde kaldı..

Biz seçimden günler önce sonucun 3-1-1-1 veya 4-1-1 olabileceğini yazmıştık..

Nitekim, tahminimiz doğru çıktı..

Seçimde an çok çalışanı tartışmasız Sayın Bakan Veysel Eroğlu..

İlerleyen yaşına rağmen geçmiş seçimlere göre performansı en yüksek olan Afyonkarahisar’ın mimarı Sayın Eroğlu idi..

Yeni kabinede yer almaması Afyon için büyük kayıp olacaktır..

**

MHP’nin emektarı Mehmet Taytak’ın ve İYİ Parti’den Gültekin Uysal’ı da tebrik ederiz.. Ak Parti’den yeni seçilen İbrahim Yurdunuseven’i de..

Hayırlı olsun İnşallah..

**

Hayırlı haftalar..