Hayırlı olsun..

Çalışanının hakkını yiyip, vergi kaçıran ama Cumayı kaçırmayan işveren, hayırlı Cumalar..

Apartman girişine “Mülk Allah'ındır” yazıp kira iki ay gecikince kiracıyı sokağa atan sakallı hacı, sana da hayırlı Cumalar..

Faiz haramdır deyip bankadan çektiği kredi İle evladına araba alan hacı baba, sana da hayırlı Cumalar..

Her Cuma hayırlı Cumalar mesajı paylaşan Cuma namazının kaç rekat olduğunu bilmeyen Cumartesi gecesi meyhane meyhane gezen muhterem din kardeşim, sana da hayırlı Cumalar..

Profil resminde film yıldızı gibi resmî olup Cuma tweeti atan ehli namus bacım, sana da hayırlı Cumalar..

Dini sadece oruç tutmak, namaz kılmak ve kendine kestiği kurban zannedip haksızlığa ses çıkarmayan dini bütün kardeşim, sana da hayırlı Cumalar..

Elinden Kuran, ağzından yalan eksik olmayan sözde Müslüman kardeşim, sana da hayırlı Cumalar..

Fatura kesmeyip vergiden çalan, dini günlerde bayramlarda erzak paketi dağıtan, kapı komşusunun açlığından haberi olmayan sözde yardım eden hayırsever iş adamı, sana da hayırlı Cumalar..

Başkasının arkasından rahatça konuşup kötüleyen yüzüne gülen ama din konusunda mangalda kül bırakmayan iki yüzlü riyakar din kardeşim, sana da hayırlı Cumalar..

Allah'ın kul hakkı İle huzuruma gelme dediğini bilmezmiş gibi kul hakkını omuzlayıp Camide İlk safta yer alan Müslüman, sana da hayırlı Cumalar..

Sucuğun etiketine yüzde 100 dana eti yazıp, bağırsağı baharatlı mekanik kıyma ile dolduran, vatandaşın sağlığını düşünmeyen, para hırsına kapılmış sözde Müslüman, sana da hayırlı Cuma’lar..

Yangaz Mesut, Yangaz Hasanlar, Yangaz Onur, Yangaz Adnan ve yangaz menfaatçiler sizlere de, hayırlı Cuma’lar..

Kula kulluk yapmayan yalnız Yaradana kul olmaya çalışan güzel insanlar, size de hayırlı Cumalar ..